(P) Obțineți o stare de bine prin folosirea unei vopsele de păr fără amoniac

A face o mică schimbare de look din când în când are o influență pozitivă asupra felului în care ne simțim și aduce o stare de bine ce nu are nevoie de terapii sofisticate sau de investiții costisitoare. Ori de câte ori ne simțim nesigure, vulnerabile sau nemulțumite de o situație actuală, recurgerea la mici trucuri de înfrumusețare aduce liniștea și mulțumirea de sine pe care le căutăm de ceva vreme. Unul dintre aceste mici trucuri poate fi chiar alegerea unei noi nuanțe de păr, folosind o vopsea fără amoniac.

De cele mai multe ori liniștea vine din interior. Dar dacă există aspecte ale fizicului nostru care nu ne mulțumesc sau nu ne dau pace, atunci chiar și un detaliu banal, cum ar fi nuanța părului sau felul în care se aranjează acest, poate distruge armonia construită de ceva vreme.

O femeie împlinită trebuie să se simtă bine în pielea sa. Iar dacă imaginea de sine este una care mulțumește, puteți dobândi rapid încredere și puteți obține mai ușor toate lucrurile pe care vi le doriți.

Cum poate influența vopsirea părului obținerea unei stări de bine?

 • Alegerea unei nuanțe de păr potrivite tenului, culorii ochilor și vârstei vă face să arătați mult mai bine
 • Întotdeauna când faceți o schimbare veți atrage atenția celor din jur și veți primi acele complimente de care uneori aveți atât de mare nevoie
 • Alegeți culori îndrăznețe dacă vreți să stârniți multe reacții și să fiți în centru atenției, dacă asta vă place
 • Puteți alege o schimbare radicală a nuanței părului fie pentru a vedea cum vă stă, fie doar pentru simpla voastră plăcere
 • Folosind vopsele de păr demi-permante, fără amoniac puteți încerca o multitudine de nuanțe și puteți găsi la un moment dat nuanța cu care vă stă cel mai bine
 • Veți arăta mult mai îngrijite, părul va arăta și se va aranja mult mai bine
 • Dacă vă place ceea ce vedeți în oglindă, puteți fi mult mai fericită!

De ce să alegeți  o vopsea de păr fără amoniac?

Principalele avantaje ale folosirii acestui tip de produs de colorare a părului sunt:

 • firul de păr va rămâne sănătos, nemaifiind pătruns de amoniac pentru fixarea culorii
 • datorită prezenței a numeroase ingrediente, precum proteine, keratină, ceară și extracte naturale, minerale, vitamine etc., vopseaua acționează ca o mască, fortifică și întărește firul de păr
 • culorile disponibile la ora actuală sunt numeroase și variate
 • părul va fi mătăsos, cu reflexe naturale speciale
 • sunt mult mai sănătoase pentru pielea capului și nu produc iritații la nivelul ochilor sau nasului.

Prin folosirea unor produse de colorare a părului fără amoniac puteți obține culori deosebite, dar care durează mai puțin, nu pot fi radical diferite de nuanța naturală a părului și au o putere mai mică de acoperire a firelor albe. Dar dacă vă place schimbarea, atunci alegerea acestei variante este cea mai potrivită.

Toate acestea fiind spuse, pentru a obține acea stare de bine pe care v-o doriți dintotdeauna, alegeți să folosiți cele mai bune vopsele de păr profesionale de la Esteto.ro!

Comentează și tu
Recomandări
4 motive pentru care trebuie să iei pauze atunci când ai un program foarte încărcat
4 motive pentru care trebuie să iei pauze atunci când ai un program foarte încărcat

De multe ori ai auzit vorba „pauzelor lungi și dese’, însă aproape mai mereu aceasta a fost asociată cu persoanele care nu caută să fie productive, ci mai mult să scape de treabă, pasând responsabilitatea în alte direcții. Până într-un punct este adevărat, însă pauzele sunt necesare mai ales într-un mediu în care volumul de […]

Citeste
Danubius Health Spa Resort Sovata
Un altfel de detox

Știi deja? Cele mai bune remedii pentru sănătate și frumusețe vin din natura. Și ne vindecă lin și complet. Un asftel de medicament miraculos este și nămolul. Bogat în minerale și clorură de sodiu (sare), nămolul are un efect intens antiinflamator. Cum faci să experimentezi și tu un detox cu nămol? O experiență vindecătoare ?

Citeste
Danubius Health Spa Resort Sovata
Power mix: detox, slăbire și saună

Cum stai la capitolul iubire de sine? Atenție și dedicare? Cât de mult muncești? Cât te odihnești? Cât dormi? Cum ai grijă de corpul și de sufletul tău?

Citeste
(P) Obțineți o stare de bine prin folosirea unei vopsele de păr fără amoniac
(P) Obțineți o stare de bine prin folosirea unei vopsele de păr fără amoniac

A face o mică schimbare de look din când în când are o influență pozitivă asupra felului în care ne simțim și aduce o stare de bine ce nu are nevoie de terapii sofisticate sau de investiții costisitoare. Ori de câte ori ne simțim nesigure, vulnerabile sau nemulțumite de o situație actuală, recurgerea la mici […]

Citeste
Violonistul LIVIU PRUNARU, concert-maestru al celei mai bine cotate orchestre simfonice din lume, în dublă ipostază pe scena Sălii Radio!
Violonistul LIVIU PRUNARU, concert-maestru al celei mai bine cotate orchestre simfonice din lume, în dublă ipostază pe scena Sălii Radio!

Violonistul LIVIU PRUNARU, concert-maestru al celei mai bine cotate orchestre simfonice din lume, Royal Concertgebouw Amsterdam, artistul care se bucură de dreptul de folosinţă asupra viorii de patrimoniu universal  Stradivarius „Pachoud” din 1694 – va putea fi aplaudat la Sala Radio, într-un concert extraordinar în care se va afla într-o dublă ipostază: de solist și… dirijor!

Citeste
constantin brancusi
Constantin Brâncuși, sărbătorit de Institutul Cultural Român în 2019

Constantin Brâncuși este celebrat de Institutul Cultural Român pe 19 februarie, ziua nașterii sale, declarată Ziua Brâncuși și zi de sărbătoare naţională a României.

Citeste