Now Reading
Piele frumoasa cu OxyGeneoTM

Piele frumoasa cu OxyGeneoTM

Revista Psychologies

OxyGeneoTM este un concept revolutionar care utilizează mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior, dand tenului un aspect mai neted, mai luminos si mai echilibrat.

OxyGeneo TechnologyTM, supranumit „the 3 in 1 Super-Facial”, este inspirat de modul in care izvoarele calde ajuta la stimularea oxigenului din piele, gratie concentratiei mari de dioxid de carbon pe care o contin.

Astfel, OxyGeneo™ este singura tehnologie care desfasoara 3 actiuni vitale in mod simultan:

1. Exfoliere si curatare: indeparteaza stratul de celule moarte, actionand asemeni microdermoabraziunii

2. Oxigenare naturala a pielii din interior: dispozitivul unic utilizat, numit Capsugen, produce bule de dioxid de carbon care se sparg usor pe suprafata pielii, stimuland un flux de sange bogat in oxigen pe zona tratata si o mai mare absorbtie a substatelor active

3. Rejuvenare faciala: OxyGeneo determina o infuzie de nutrienti activi in epiderma (acid hyaluronic, peptide, antioxidanti)

 

Exista doua optiuni de tratament OxyGeneo:

  1. NeoReviveTMinfuzeaza nutrienti activi ce imbunatatesc echilibrul si textura pielii. Chiar dupa primul tratament, NeoReviveTM netezeste aspectul liniilor fine si al ridurilor, iar tenul va arata si se va simti mai neted, ferm, hranit, “renascut”

 

  1. NeoBrightTMinfuzeaza emoliente naturale, vitamine hidrante si hranitoare pentru piele. Lumineaza si da stralucire pielii, ii imbunatateste textura, echilibreaza tenul.

 

OxyGeneo™  este disponibil in salonul La Mignonne.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top