Now Reading
Pregateste-te de Sarbatori cu editia de decembrie GLAMOUR!

Pregateste-te de Sarbatori cu editia de decembrie GLAMOUR!

Revista Psychologies

Angelina Jolie-Pitt si marturiile sale emotionante despre familie, interventiile chirurgicale prin care a trecut si luna de miere pe care a petrecut-o, impreuna cu Brad Pitt, in Malta, accesoriile si tinutele spectaculoase pentru petrecerile fabuloase din acest sezon, cele mai eficiente sfaturi si produse care te vor ajuta sa iti pastrezi parul, pielea si starea de spirit intacte in fata temperaturilor scazute, retrospectiva GLAMOUR a celor mai importante evenimente din 2015 si trucurile perfecte pentru gasirea celui mai cool cadou de Craciun: toate acestea te asteapta in numarul de decembrie GLAMOUR, din 28 noiembrie, la chioscurile de ziare din Bucuresti si din tara.

Vedeta numarului de decembrie GLAMOUR este Angelina Jolie-Pitt, care ne povesteste cum reuseste sa fie mama, sotie, Comisar pentru Refugiati al Organizatiei Natiunilor Unite, sa joace in filme, sa regizeze si sa depaseasca perioada dificila cu care se confrunta din cauza problemelor sale de sanatate. Actrita ne vorbeste despre relatia cu Brad Pitt, despre mama ei, despre Cambodgia, tara in care viata ei s-a schimbat, si ne dezvaluie planurile sale ambitioase, marturisind: „mi-ar placea sa fac parte dintr-o initiativa globala, indiferent de forma pe care o va lua aceasta, sa vad unde pot fi de ajutor“.

Continuam editia de decembrie cu un adevarat ghid de stil pentru petrecerile sezonului. Poarta cele mai cool tinute si descopera piesele si accesoriile care te vor ajuta sa stralucesti si sa atragi atentia tuturor. Decembrie este luna perfecta ca sa experimentezi si sa fii o adevarata diva, iar daca visezi la o garderoba spectaculoasa, o poti construi in jurul pieselor cheie pe care le-am selectat pentru tine.

La capitolul beauty, iti spunem care sunt cele mai eficiente trucuri de infrumusetare in sezonul rece.Specialistii in frumusete iti spun cum poti avea un par plin de volum, care este secretul pielii stralucitoare si care sunt cele mai bune produse de ingrijire a tenului in lunile in care temperaturile scad radical.

Tot in GLAMOUR de decembrie facem o retrospectiva a celor mai importante evenimente ale anului. Vesti neasteptate, intamplari dramatice, povesti surprinzatoare si momente memorabile pe covorul rosu, scena sau catwalk: 2015 a fost fara doar si poate un an plin.

Trebuie sa faci un cadou de Craciun, dar nu ai idee ce sa cumperi? Iti spunem care sunt pasii pentru a alege un cadou inspirat si care sunt cele mai simpatice idei pentru un ambalaj creativ. In plus, discutam despre provocarile unui Craciun in familie, pentru ca, oricat de mult ne iubim bunicii, unchii si matusile, intrebarile lor iscoditoare ne pun rabdarea la incercare la modul cel mai serios de fiecare data!

Cum decorezi masa de Craciun? Ce aranjamente sunt potrivite pentru a da casei tale un aer de festiv? Care sunt „ingredientele“ si accesoriile cu care trebuie sa te inarmezi inainte de venirea Sarbatorilor? Venim cu raspunsurile potrivite in GLAMOUR de decembrie

Mergem mai departe si te invitam sa descoperi povestile impresionante ale femeilor din spatele camerei de filmat, de la Ida Lupino si Nora Ephron, la Kathryn Bigelow si Angelina Jolie. Plus: un nou loc cool, Botanique, bouquet de café, secretele de frumusete ale lui Alice Paunescu si un interviu cu Catalina Grama despre inele, coliere, pietre pretioase si bijuterii glam.

Citeste articolele complete in numarul de decembrie GLAMOUR, din 28 noiembrie, la chioscurile de ziare din Bucuresti si din tara. 

Foto: Annie Leibovitz

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top