Now Reading
Pudra de argila pentru tratamente cosmetice ASLAVITAL MINERALACTIV

Pudra de argila pentru tratamente cosmetice ASLAVITAL MINERALACTIV

Revista Psychologies

Ingrijirea tenului este esentiala in perioada rece, cand temperaturile scazute, dar si alimentatia mai saraca in nutrienti duc la senzatia de incarcare si deshidratare accentuata a pielii. Pudra de argila ASLAVITAL MINERALACTIV de la Farmec este ideala pentru detoxifierea si revitalizarea in profunzime a tenului prin utilizarea saptamanala in tratamentele cosmetice.

Prin calitatile sale, argila naturala ASLAVITAL MINERALACTIV este un produs cosmetic deosebit, cu proprietati excelente de purificare si de mentinere a tineretii pielii. Provine dintr-o sursa unica (Muntii Padurea Craiului), avand in compozitie peste 20 minerale naturale: fier, potasiu, magneziu, mangan, cupru, calciu, zinc, seleniu etc.

Cu putere de absorbtie remarcabila, argila este un ingredient important in procesul de detoxifiere, insumand un ansamblu de proprietati benefice, care fac din ea un pamant viu si miraculos.

Argila naturala pentru tratamente cosmetice are proprietati degresante, fiind in acelasi timp un bun dezinfectant, dar si un cicatrizant de exceptie. In plus, datorita efectului remineralizant, pielea devine mai ferma si mai tonifiata.

Poate fi folosita cu succes in formulari cosmetice destinate tenurilor sensibile (alergice, seboreice, acneice, cuperozice, iritate si ridate), precum si in tratamente cosmetice naturiste, respectiv in prepararea unor masti instant. Pentru obtinerea acestora, pudra de argila ASLAVITAL MINERALACTIV se poate amesteca cu diferite sucuri de fructe, miere de albine, ulei de masline, iaurt, lapte, galbenus de ou etc., in functie de tipul de ten.

Astfel, se recomanda combinarea pudrei de argila cu sucuri naturale cu efect astringent, obtinute din rosii, lamai, castraveti, caise, portocale, pentru tenurile grase, respectiv cu ingrediente cu efect hidratant si nutritiv precum castravetii, telina, lapte, miere, ulei de masline, galbenus de ou pentru tenurile normale si uscate.

Pentru tratarea acneei se realizeaza un amestec din pudra de argila cu apa potabila sau apa de pe tarate de grau (nu se va folosi apa minerala), obtinandu-se astfel o pasta consistenta, usor de aplicat. Tratamentul se face in cure de cate 7 zile, dupa care se continua de 2 ori pe saptamana pana la vindecare.

Produsul este disponibil in farmacii, magazine traditionale, precum si on-line pe site-ul www.farmec.ro, la pretul de 9,83 lei.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top