Now Reading
Reduceri de nerefuzat la vacanțele în Delta Dunării!

Reduceri de nerefuzat la vacanțele în Delta Dunării!

Profită de ofertele ultra last minute de la Gulliver Delta Resort 3* și rezervă acum un sejur în Rezervația Biosferei parte din UNESCO, prilej excelent să te relaxezi în natură, departe de agitația marilor orașe.

Vacanțele Delta pentru toți de 4 și 5 zile, includ cazare cu mese tip bufet (demipensiune/pensiune completă), transport autocar București, transfer barcă Murighiol-Uzlina-Murighiol, la tarife începând cu numai 549 lei/persoană, în funcție de pachetul ales.
Oferta Specială este valabilă pentru plecările din 24.06; 28.06 și 01.07; 05.07, iar sejurul poate fi achitat acum și cu tichete de vacanță!

Gulliver Delta Resort – locația ideală pentru familii

Dezvoltat într-una dintre cele mai spectaculoase locații din Delta Dunării: la confluența dintre brațul Sfântu Gheorghe și canalul Uzlina, la numai 10 minute distanță de Murighiol, Gulliver Delta Resort 3* Uzlina le oferă turiștilor experiențe de vacanță unice și o mulțime de modalități prin care poate fi descoperit acest paradis natural.

Excursiile opționale cu barca spre habitatul păsărilor, dar și pe distanțe mai lungi la Letea, Sulina sau Sfantu Gheorghe sunt ideale pentru a observa minunile Deltei Dunării – fiind cea mai mare suprafață reconstruită ecologic din Europa. Dacă vrei să rămâi în cadrul complexului hotelier, La Gulliver Delta Resort 3* te poți relaxa pescuind de pe pontoane, să te răcorești în piscină, să citește în hamac în grădina luxuriantă, în timp ce copiii se vor distra la locul de joacă dotat cu trambulină, tobogane și căsuțe
colorate.

Cel mai sălbatic colț de țară din România

Delta Dunării este una dintre cele mai pitorești regiuni europene. Aproximativ 70% din suprafața rezervației este ocupată de stufăriș, papură, rogoz și păduri declarate arii naționale. Muzeul biodiversității adăpostește peste 300 de specii de păsări, fapt pentru care este una dintre deltele cu cea mai bogată faună ornitologică.

Pentru a surprinde păsările în sesiuni de birdwatching pornește cu lotca printre nuferii și lotușii colorați până la Letea, pădurea cu aspect tropical celebră pentru hergheliile de cai sălbatici și dunele de nisip. În schimb, dacă ești dornic de relaxare pe nisipuri fine, o escapadă pe plajele sălbatice de la Sulina și Sfântu Gheorghe, poate fi cea mai bună alegere.

De De Mădălina Isar

Ultra Last Minute Delta pentru toți – Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Sejur 4 zile – tarife de la 549 lei/persoana – demipensiune si de la 649 lei/persoana – pensiune completa. *Tarife speciale valabile pentru plecarile din 28.06 si 05.07!
*Sejur 5 zile – tarife de la 599 lei/persoana – demipensiune si de la 699 lei/persoana – pensiune completa. *Tarife speciale valabile pentru plecarile din 24.06 si 01.07!

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales
(demipensiune/pensiune completa), transport autocar din București, transfer barca Murighiol- Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Sursa foto: flickr.com si gulliverresort.ro

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top