Now Reading
Revista VIVA! si mall Promenada te invita la o seara de shopping, cu vedete si numeroase surprize

Revista VIVA! si mall Promenada te invita la o seara de shopping, cu vedete si numeroase surprize

Revista Psychologies

In preajma Sarbatorilor de iarna, revista VIVA! si mall Promenada te invita la o seara speciala, cu vedete si numeroase surprize. In plus, magazinele din mall te vor astepta cu o serie de reduceri si oferte speciale.

 

 

Pe 12 decembrie, intre orele 17.00-21.00, mall Promenada va fi gazda unui eveniment de shopping marca VIVA!. Vedetele tale preferate vor fi alaturi de revista VIVA! pentru o sesiune speciala de cumparaturi inaintea Sarbatorilor.

Lasa-te inspirata de stilul lor in alegerea cadourilor si petrece o zi memorabila la shopping alaturi de celebritatile pe care le admiri! Te vei bucura de reduceri si oferte speciale in magazinele din Promenada.

Pentru ca tu, cititoarea VIVA!, esti o vedeta pentru noi si vrem sa ai parte de o experienta deosebita, ti-am pregatit un tratament de superstar: un panou foto la care sa pozezi alaturi de celebritatile pe care le admiri in paginile revistei Viva! luna de luna, precum si alte surprize pe care le vei descoperi in ziua evenimentului.

Pentru un start perfect al celei mai fericite perioade din an, te asteptam pe 12 decembrie, intre orele 17.00-21.00, la mall Promenada, sa petreci o seara ca intre prieteni alaturi de revista VIVA! si de celebritati si sa te bucuri de ofertele speciale pregatite de magazinele pe care le iubesti.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top