Ritualul Primordial Waters by TERRAK‰ – hidratare si relaxare la cel mai inalt nivel

Primordial Waters este un ritual de hidratare, anti-stres si relaxare, compus din doua terapii corporale de doua ore, care se realizeaza de obicei separat.

Ritualurile Terraké se gasesc in exclusivitate in Romania doar la Alpin Vitarium Spa, spa-ul de 5 stele din cadrul Alpin Resort Hotel, din Poiana Brasov.

Relaxing Waters este un ritual senzorial de relaxare cu efect beauty de hidratare care combina ploaia placuta cu masajul aromatic.

Este un ritual din universul de apa care se face fie cu dus Vichy, fie fara dus Vichy, in functie de preferinta oaspetelui.

Terapia consta intr-o exfoliere cu un gel acvatic delicat, dar mentolat, ce contine pudra de scoici si extract de perle si un masaj acvatic sub dus Vichy, ce va detensiona mintea si corpul.

Se continua cu o impachetare relaxanta cu menta acvatica si lotus indian ce inlatura complet tensiunile acumulate la nivel psiho-fizic.

Ritualul se incheie cu aplicarea unei emulsii hidratante pentru corp cu extract de alge rosii din Pacific si apa din lagunele din Polinezia si un masaj scurt.

Pasi: exfoliere, masaj acvatic, imachetare de-stresanta, aplicare ulei relaxant pretios.

Marine Wave este un ritual senzorial din universul de apa care incepe cu gomajul universului, in urma caruia pielea devine extrem de catifelata si continua cu un masaj relaxant in cada de hidromasaj.

Masajul cu uleiuri esentiale de mandarina, portocale si lamaie este completat de miscarile ritmice ale baghetelor ce amintesc de atingerea stropilor de ploaie.

Corpul experimenteaza senzatia unei ploi delicate si relaxante de vara care induce o stare perfecta de relaxare.

Ritualul se incheie cu aplicarea unei emulsii hidratante ce va reface nivelul optim de hidratare al pielii.

Pasi: exfoliere, cada hidromasaj, masaj energizant si aplicare emulsie hidratanta.

Pretul ritualului pentru corp Marine Wave, respectiv Relaxing Waters este de 290 lei .

Comentează și tu
Recomandări
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi

Îţi plănuieşti următoarea vacanţă, însă nu ştii către ce ţară să te îndrepţi? Este adevărat, Europa este încărcată de istorie, de elemente arhitecturale diverse, însă Roma se află pe lista tuturor iubitorilor de călătorii, graţie edificiilor romane, a pieţelor impresionante și a gastronomiei delicioase. Nu este uşor de întocmit un număr limitat de obiective turistice […]

Citeste
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi

Timpul e valoare! E un dar incontestabil de preţios pe care începem să îl apreciem abia atunci când devine insuficient. Ne-am dori ca ziua să dureze 48 de ore şi probabil tot nu ar fi de ajuns. Tânjim după acel timp magic, care să se oprească în loc de fiecare dată când experimentăm clipe minunate. […]

Citeste
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez

Două evenimente culturale excepționale au avut loc de curând în Marea Britanie sub egida ICR Londra: pe 1 mai 2019 violonistul român Alexandru Tomescu a concertat, pe faimoasa scenă londoneză de la Cadogan Hall, alături de dirijorul Gabriel Bebeşelea şi Royal Philharmonic Orchestra.

Citeste
Ritualul Primordial Waters by TERRAK‰ - hidratare si relaxare la cel mai inalt nivel
Ritualul Primordial Waters by TERRAK‰ – hidratare si relaxare la cel mai inalt nivel

Asemenea unei calatorii intense si savuroase, drumul de initiere Terraké continua cu al doilea univers Terraké, Ritualul de Apa Primordial Waters, o experienta unica, in care toate elementele tratamentului se combina in armonie perfecta: parfumuri, ingrediente rare si pretioase, texturi, arome, tehnici si muzica.

Citeste
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta

Ți-ai propus ca anul acesta să îți schimbi câteva obiceiuri și să le înlocuiești cu altele, care ți-ar aduce mai multă energie și bucurie, însă până acum nu ai făcut nimic în acest sens? Din păcate, jumătate din rezoluțiile pe care oamenii și le setează an de an se pierd încă din prima lună a […]

Citeste
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?

Tot mai multe femei aleg sa devina mame dupa 35-40 de ani. Statisticile arata ca in tarile dezvoltate, in 2015, peste 5% dintre nasteri au loc dupa varsta de 40 de ani. In plus, sarcinile tardive sunt adesea la primul copil. Afla care sunt consecintele si cum pot fi prevenite riscurile astfel incat sa te […]

Citeste