Ritualul TERRAK‰ cu Aer si Lumina in exclusivitate in Romania la Alpin Vitarium Spa

Ritualurile Terraké au aparut in 2006, in Franta, ca un brand de nisa a lui Thalgo, prin care si-au dorit sa se adreseze in exclusivitate simturilor si sa creeze un ritual de spa in excelenta.

In Romania, Terraké se afla in exclusivitate la Alpin Vitarium, noul spa de 5 stele recent lansat de Alpin Resort Hotel.

In lumea Terraké exista 4 universuri, 4 lumi senzoriale care intruchipeaza microclimatele perfecte inspirate de nasterea Pamantului: Ritualul de Aer si Lumina, Ritualul de Pamant, Ritualul de Apa si Ritualul Vegetal. Fiecare ritual apartine numai uneia dintre lumi, pentru a ne asigura cele mai pure senzatii.

Un ritual Terraké este o experienta unica, iar atunci cand intri in camera de masaj, nu vei fi tu cel/cea care alege ritualul, universul te va alege pe tine.

In momentul in care sosesti vei fi intampinat/a cu un chestionar, unde vei gasi mai multe intrebari cu raspunsuri multiple, referitoare la muzica pe care doresti sa o asculti, mirosurile pe care doresti sa le simti, masajul si culorile pe care doresti sa le experimentezi etc.

Apoi ritualul incepe…

„Am ales sa exemplific un ritual Terraké care descrie Universul de Aer si Lumina. Acesta este Ritualul Snow Breeze sau Aer de zapada.

Il recomand pentru ca este un ritual senzorial deosebit prin masajul cu pene pe care il ofera, usor ca un fulg leganat de vant si pentru ca ofera o detoxifiere profunda a corpului', a explicat Simona Blaj, kinetoterapeut Alpin Vitarium Spa.

Ritualul de intampinare este deosebit de important. El vorbeste despre trezirea celor 5 simturi: mirosul – cu un parfum relaxant si floral al uleiului de corp; vazul – cu un gel fresh, un gomaj fin in scame si o crema aerata; gustul – cu un ceai de lavanda aeriana; auzul – cu o muzica special creata de flaut, harpa si pian si tactul – masajul cu pensule de pene.

Intregul ritualul corporal are 4 etape care se succed astfel:

1.Gomajul sau exfolierea – realizat cu o crema ce contine lufa si extracte de plante de munte, ulei de bumbac si ceai alb transpuse intr-o coregrafie unica pentru trezirea simturilor, exfoliaza bland

2.Impachetarea corporala – care se face cu o pudra calda de detoxifiere care contine zeolit si cu un gel racoros detoxifiant

3.Masajul cu pensule cu pene – ca variatiune de masaj dupa masajul cu uleiul universului de aer si lumina

4.Ultima senzatie – aplicare un gel fresh detoxifiant de final.

Citește continuarea pe pagina următoare: 1 2
Comentează și tu
Recomandări
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi

Îţi plănuieşti următoarea vacanţă, însă nu ştii către ce ţară să te îndrepţi? Este adevărat, Europa este încărcată de istorie, de elemente arhitecturale diverse, însă Roma se află pe lista tuturor iubitorilor de călătorii, graţie edificiilor romane, a pieţelor impresionante și a gastronomiei delicioase. Nu este uşor de întocmit un număr limitat de obiective turistice […]

Citeste
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi

Timpul e valoare! E un dar incontestabil de preţios pe care începem să îl apreciem abia atunci când devine insuficient. Ne-am dori ca ziua să dureze 48 de ore şi probabil tot nu ar fi de ajuns. Tânjim după acel timp magic, care să se oprească în loc de fiecare dată când experimentăm clipe minunate. […]

Citeste
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez

Două evenimente culturale excepționale au avut loc de curând în Marea Britanie sub egida ICR Londra: pe 1 mai 2019 violonistul român Alexandru Tomescu a concertat, pe faimoasa scenă londoneză de la Cadogan Hall, alături de dirijorul Gabriel Bebeşelea şi Royal Philharmonic Orchestra.

Citeste
Ritualul TERRAK‰ cu Aer si Lumina in exclusivitate in Romania  la Alpin Vitarium Spa
Ritualul TERRAK‰ cu Aer si Lumina in exclusivitate in Romania la Alpin Vitarium Spa

Ritualurile Terraké, concepute sub forma unei povesti, ne farmeca mai intai prin vorbe, ajungand apoi sa ne ademeneasca simturile prin terapii. Intr-o alchimie perfecta, intre relaxare si frumusete, originalitate si rafinament, Terraké te poarta intr-o calatorie de initiere la originile noastre: pamantul si apa.

Citeste
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta

Ți-ai propus ca anul acesta să îți schimbi câteva obiceiuri și să le înlocuiești cu altele, care ți-ar aduce mai multă energie și bucurie, însă până acum nu ai făcut nimic în acest sens? Din păcate, jumătate din rezoluțiile pe care oamenii și le setează an de an se pierd încă din prima lună a […]

Citeste
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?

Tot mai multe femei aleg sa devina mame dupa 35-40 de ani. Statisticile arata ca in tarile dezvoltate, in 2015, peste 5% dintre nasteri au loc dupa varsta de 40 de ani. In plus, sarcinile tardive sunt adesea la primul copil. Afla care sunt consecintele si cum pot fi prevenite riscurile astfel incat sa te […]

Citeste