Now Reading
România, rezultate excepționale la Balcaniada de dresaj din Bulgaria

România, rezultate excepționale la Balcaniada de dresaj din Bulgaria

reprezentatele romaniei pe podium la balcaniada de dresaj din bulgaria

România, rezultate excepționale la Balcaniada de dresaj din Bulgaria. Imnul țării noastre a răsunat de mai multe ori la Plovdiv datorită sportivilor români.

Balcaniada de dresaj din Bulgaria de anul acesta a început cu dreptul. După mulți ani, România a avut echipă la fiecare probă din cadrul competiției.

Imnul țării noastre a fost intonat din prima zi pentru echipa de juniori, legitimați la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, formată din Iulia Caba, Zoe Ionescu și Daria Paliciuc, aceasta realizând cel mai bun punctaj.

echipa romaniei castigatoare la balcaniada de dresaj din bulgaria

Rezultate deosebite au avut și copiii, Catinca Vasiliu și Ruxandra Ursache, care au obținut locul I și, respectiv, locul III la progresia preliminară. Nu în ultimul rând, echipa de seniori, reprezentată de Selina Alexandrescu (contribuție), a obținut medalia de bronz.

aur pentru echipa romaniei la balcaniada de dresaj din bulgaria

Și în a doua zi de Balcaniadă au existat motive de bucurie, intonarea imnului României auzindu-se din nou. Sportiva roș-albastră, Daria Paliciuc, a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la testul individual pentru juniori. La aceeași proba, Zoe Ionescu a obținut locul IV.

castigatoarele romance la balcaniada de dresaj din bulgaria

A fost o zi excepțională și pentru dresajul românesc, prin obținerea medaliei de aur de către echipa de copii antrenată de Selina și Sorin Alexandrescu: Isabela Zaman, Ruxandra Ursache și Catinca Vasiliu.

Foto credit: Iulia Caba si Ruxandra Ursache

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top