Now Reading
(P) Sărbătorește copilul din tine cu premii nebune!

(P) Sărbătorește copilul din tine cu premii nebune!

Mai ții minte cum era să fii copil, când orice obiect avea capacitatea de a se transforma într-o cheie către o lume necunoscută? Când scaunele înșirate în sufragerie reprezentau pietre de temelie peste care tu puteai să sari ca să eviți râurile de lava care curgeau pe podeaua imaginației tale? Când piesele de lego se transformau sub ochii tăi în clădiri și mașini la fel de reale precum casa ta și parcările vecine? Prin joc și imaginație totul era posibil. Puteai fi oricine sau orice, de la super erou la rău făcător, de la nobilul din castel la balaurul din munți. Odată devenit adult, însă, toate aceste mici bucurii par îndepărtate iremedial, ascunse sub deadline-uri, task-uri de terminat și crize de gestionat.

 

Prin campania „30 de zile Happy”, eJobs.ro, lider pe piața online de recrutare din România, ne provoacă să uităm puțin de grijile noastre zilnice și să ne amintim de tot ce puteam să fim când eram mici.

De la mici competiții și glume între colegi la curajul de a încerca lucruri noi și amuzante, ei ne propun 30 de sfaturi simpatice, care pot fi testate pe parcursul a 30 de zile pentru a dobândi fericirea la job și nu numai.

Prin această inițiativă, înrudită cu #HappylaJob, campania-umbrelă dedicată creșterii fericirii la job în România, echipa eJobs.ro, împreună cu Bright Agency, își dorește să împartă cu lumea-ntreagă mecanisme și scurtături către fericire pe care le putem incorpora cu ușurință în orice stil de viață.

 

Pentru că într-o lume mult prea sobră, care se mișcă prea repede, trebuie să ne rezervăm dreptul să fim mai copilăroși, să facem haz de necaz și să nu luăm lucrurile în serios mai mult decât este nevoie.

Vrei să faci mai multă mișcare la birou? Întrece-te cu un coleg până la dozatorul de apă! Și dacă nu-i poți face pe toți fericiți cu munca prestată… încearcă și cu ciocolată!

Data viitoare când îți iei o gogoașă, ia și una pentru colegul tău, și, nu în ultimul rând, amintește-ți să-ți aliniezi chakrele odată cu cifrele din raport!

Oricare ar fi sfatul, morala rețetelor pentru fericire este că atitudinea #HappyLaJob ține de noi și poate începe chiar și cu ceva simplu precum o sesiune zdravănă de râs.

Redescoperă copilul pe care îl porți mereu în suflet exact așa cum e el: puțin rebel, puțin nonconformist, dotat cu un strop de nebunie, plin de imaginație, umor și, nu în ultimul rând, foarte fericit.


Și cum fiecare copilărie are parte de multe jucării, cele 30 de zile Happy aduc și 30 de premii premii grozave, utile sau chiar puțin nebunești, care să te bucure pe tine și pe copilul tău lăuntric.

Dacă atunci când erai mic hoverboard-ul era desprins din fime SF, acum este realitate!

Mai mult, se află printre premiile pe care le poți câștiga dacă te înscrii în concurs, împreună cu alte fantezii ale copilăriei precum o trambulină, un hamac, o dronă, 5 kilograme de ciocolată și multe altele.

Cum te înscrii? E simplu ca o joacă de copii! Intră pe site-ul ejobs.ro/30zileHappy, înregistrează-te cu adresa de mail, confirmă participarea din inbox și, ca să nu fii egoist, dă share pe Facebook unei rețete pentru fericire, deoarecere fericirea este mereu mai frumoasă atunci când o împarți cu prietenii.

Extragerile au loc în fiecare zi și dacă nu ai avut norocul să câștigi unul din premii azi, nu-i nimic! Ai toate șansele să câștigi mâine sau poimâine sau oricând până la sfârșitul campaniei.

Află mai multe detalii despre provocarea și concursul „30 de Zile Happy” pe ejobs.ro/30zileHappy sau pe pagina de Facebook eJobs.

 

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top