Now Reading
Sejur plin de activități și relaxare în Delta Dunării

Sejur plin de activități și relaxare în Delta Dunării

delta dunarii

Încă nu ai descoperit Delta Dunării, cea mai pitorească regiune din țară? Profită acum de oferta ultra last minute de la Gulliver Delta Resort 3*, și explorează Rezervația Biosferei într-un sejur de 5 zile la tarife reduse începând cu numai 599 lei/persoană – valabil pentru plecarea din 29 iulie, în limita locurilor disponibile!

Pachetele turistice Delta pentru toți și Delta pentru Seniori de la Gulliver Delta Resort 3* Uzlina, includ 4 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completă), transport autocar București, transferuri barca Murighiol-
Uzlina-Murighiol, și pot fi achitate și cu tichete de vacanță.

Gulliver Delta Resort, gazda din paradis

Promisiunea unui sejur memorabil este asigurată la Gulliver Delta Resort 3*, splendid amplasat în Uzlina, la confluența dintre brațul Sfântu Gheorghe și canalul Uzlina, și întins pe o suprafață de 10.000 mp, într-o adevărată oază de verdeață ce îți asigură cele mai frumoase priveliști asupra Deltei.

delta dunarii resort

În plus, fiecare colțișor este special amenajat pentru relaxare și evadare din cotidian, fie că este vorba despre terasa cu vedere spre natură, pontoanele unde este liber la pescuit, relaxare în hamac sau poate chiar lângă piscina încăpătoare, pe un șezlong.

delta dunarii resort piscina

Iar dacă zilele pot fi încărcate cu numeroase excursii și vizite în împrejurimi, seara este rezervată pentru o întâlnire romantică cu apusul de soare, colorat într-o lumină roșiatică.

Atracții uimitoare în Delta Dunării

Cunoscută ca fiind cel mai tânăr pământ românesc, care crește cu câte 40 m de pământ în fiecare an, Delta Dunării este una dintre cele mai importante rezervații naturale din lume, vizitată în fiecare an de zeci de mii de turiști din toate colțurile lumii, care vor să descopere acest paradis neatins încă de mâna omului.

Pornește în explorarea împrejurimilor și te încumetă la o sesiune foarte interesantă de birdwatching, care îți va aduce în atenție sute de specii de păsări, dintre care unele pe cale de dispariție, precum egretele albe, cormoranii mici sau gâștele cu piept roșu.

O altă experiență inedită este aceea a excursiei în Pădurea Letea, situată aproape de comuna C.A. Rosetti, o zonă pusă sub ocrotire încă din anul 1930, pentru ca opt ani mai târziu să devină rezervație naturală. Dincolo de vegetația luxuriantă, cu plante agățătoare, fiind singurul loc din România unde se găsesc liane, pădurea cu aspect mediteranean adăpostește mii de specii de insecte, reptile, păsări și mamifere, iar atracția unică a acestui loc este reprezentată de caii sălbatici, unici în Europa.

La fel de bine, te poți relaxa pe cele mai frumoase plaje sălbatice de la Marea Neagră, pe care le găsești în Sulina – fosta capitală a piraților și în Sfântu Gheorghe – localitatea pescărească peste care timpul a trecut fără să lase semne.

De Geanina Ichim

Ultra Last Minute Delta Dunarii – Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Sejur Delta pentru Seniori – tarife de la 599 lei/persoana – demipensiune si de la 699 lei/persoana – pensiune completa.

*Sejur Delta pentru toti – tarife de la 699 lei/persoana – demipensiune si de la 799 lei/persoana – pensiune completa.

Servicii incluse: 4 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completa), transport autocar din București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative. *Oferta Speciala valabila pentru plecarea din 29 iulie 2018! Posibilitatea de a achita cu tichete de vacanta! Detalii pe www.gulliverresort.ro . Cerere ofertă: [email protected]o, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Sursa foto: flickr.com/ gulliverresort.ro

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top