Now Reading
Avon pune Romania pe note muzicale

Avon pune Romania pe note muzicale

Revista Psychologies

Avon Voices
Acum, la 6 luni distanta suntem mandri sa avem un reprezentant al Romaniei printre cei 100 de finalisti din 40 de tari.

Florentina Ciuna este o tanara energica si curajoasa. Talentul ei merita aplaudat pe cele mai inalte scene ale muzicii internationale. Printr-un simplu vot o putem ajuta sa isi indeplineasca visul si povestea ei sa fie cunoscuta in intreaga lume.

Cum puteti vota?

Va creati cont pe www.avonvoices.com (daca nu ati facut asta deja). Tot aici o puteti asculta pe Florentina Ciunca ( Florentina C) pentru a va convinge de talentul ei si tot din aceeasi pagina o puteti vota pana pe 20 iunie 2011.

Va reamintim ca, in paralel, se desfasoara Competitia de Compozitie Muzicala. Pana pe 1 iulie 2011, oricine poate inregistra o melodie originala compusa de el/ea (muzica si versuri). Sa nu uitam ca acest concurs se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor.

Juriul este format din vedete de talie internationala: Fergie, castigatoare a 6 premii Grammy, Diane Warren, una dintre cele mai cunoscute compozitoare din America, Natasha Bedingfield, cantareata si compozitoare nominalizata la Grammy.

Proiectul Avon Voices are si o componenta de responsabilitate sociala: o parte din melodii se vor putea descarca in schimbul unei sume de bani care va fi apoi directionata catre Fundatia Avon, in scopul eradicarii violentei domestice.

Puteti urmari desfasurarea proiectului live pe :

  • www.avonvoices.com
  • www.facebook.com/avonvoices
  • www.twitter.com/avonvoices
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top