Now Reading
Coaching la nivelul Identitatii cu Robert Dilts

Coaching la nivelul Identitatii cu Robert Dilts

Revista Psychologies

Robert Dilts, coach

In aceasta perioada tulbure, in care fiecare dintre noi isi pune intrebarile: Ce voi face? Care sunt limitele mele? Cine sunt si cum ma raportez la ce se intampla in jurul meu? Care este scopul vietii mele? Robert Dilts este alaturi de dumneavoastra si va ofera oportunitatea sa va gasiti raspunsurile adevarate, de care aveti nevoie.

Competent Consulting are deosebita placere de a va invita in perioada 24-25-26 aprilie, la evenimentului anului 2009:

„Coaching la nivelul Identitatii” cu Robert Dilts

Pentru prima oara in Romania, Robert Dilts va fi alaturi de Dumneavoastra, la Crowne Plaza, si timp de 3 zile, intr-un program unic prin generozitatea lui, va face demonstratii si va va insoti in timpul exercitiilor asa incat sa va descoperiti propriul potential si propriile valori.

In aceasta perioada tulbure, in care fiecare dintre noi isi pune intrebarile: Ce voi face? Care sunt limitele mele? Cine sunt si cum ma raportez la ce se intampla in jurul meu? Care este scopul vietii mele?

Robert Dilts este alaturi de dumneavoastra si va ofera oportunitatea sa va gasiti raspunsurile adevarate, de care aveti nevoie. Pe parcursul celor 3 zile de workshop, Robert va va conduce in cel putin 8 exercitii practice care vor scoate la suprafata potentialul ascuns pe care il aveti, frumusetea dumneavoastra interioara si va va ajuta sa le valorificati.

Robert Dilts este unul dintre cei mai apreciati executive coach din lume si va ofera ocazia sa va bucurati de toata atentia si experienta sa. Multi dintre dumneavoastra l-ati cunoscut deja prin intermediul cartilor sale de mare succes in Romania: Alpha Leadership, Strategii de geniu, Schimbarea sistemului de credinte in NLP, Bazele Programarii Neurolingvistice, considerate de referinta in domeniul dezvoltarii personale si profesionale.

Robert este cel care a clarificat „structura profunda” a Identitatii, a structurat sistemul de convingeri si strategii prin care functionam, a sistematizat nivelurile neurologice care ne caracterizeaza modul de actiune. Dilts este un creator, autor, trainer si consilier in domeniul NLP (programare neurolingvistica). De mai bine de 30 de ani este consultant pentru companii precum Hewlett Packard, Apple Computer, Fiat etc. In perioada anilor 1998-99 a fost solicitat de firma Fiat, pentru care a modelat procesele organizationale si pe baza acestei modelari a reusit, 2 ani mai tarziu, sa salveze firma de la faliment.

Pe langa atmosfera extrem de destinsa si calduroasa, ce permite tuturor sa se concentreze pe autodescoperire si dezvoltare personala, participantii apreciaza mereu caracterul practic, aplicativ, al acestui seminar sustinut in multe tari din lume. Exercitiile sunt explicate clar, fara folosirea unui limbaj sofisticat, iar suportul de curs bilingv permite atat aplicarea lor imediata, cat si reluarea ulterioara. Un alt element extrem de apreciat este interactivitatea, faptul ca atat Robert, cat si asistentii prezenti in sala sunt calificati, stau permanent la dispozitia participantilor pentru a raspunde la intrebari, a ajuta la realizarea exercitiilor sau lamurirea lucrurilor descoperite.

Nu in ultimul rand, cadrul natural asigurat de parcul hotelului Crowne Plaza va facilita inca mai mult experientele transformatoare de depasire a starii de criza si consolidare a propriei identitati.

Suntem siguri ca este evidenta diferenta intre o conferinta de o zi in care doar ajungeti sa va familiarizati cu conceptele si respectiv workshop-ul nostru de 3 zile cu Robert Dilts; beneficiile a 3 zile de lucru cu Robert Dilts sunt o investitie incontestabila in propria Dvs. dezvoltare personala.

Va invitam sa vizitati pagina de web www.dilts.ro, prin care Robert se prezinta publicului romanesc.

Va asteptam cu mult drag alaturi de noi in 24-26 aprilie la Crowne Plaza.

Pentru informatii suplimentare contactati:
Mariana Bichis
Manager – Competent Consulting
Tel: (4) 021 688 75 48
Mobile: (4) 0788 294 801, (4) 0726 801 881
email: [email protected]
www.competent.ro, www.dilts.ro, www.succesulmeu.ro, www.inteligenta-emotionala.ro, www.dilts.ro

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top