Now Reading
Dacia, masina oficiala a RadiRo – Festivalul Orchestrelor Radio

Dacia, masina oficiala a RadiRo – Festivalul Orchestrelor Radio

Revista Psychologies

Pentru prima editie a festivalului RadiRo, festivalul ansamblurilor radio, desfasurat la Bucuresti, Dacia pune la dispozitia organizatorilor o flota de sase vehicule, compusa din Duster si Lodgy.

Ele vor transporta, timp de o saptamana, membri si dirijori ai unor orchestre radio renumite precum Orchestra Simfonica Nazionale della Rai, BBC Symphony Orchestra, Orchestre Philharmonique de Radio France si Orchestra Nationala Radio, dar si pe directorul artistic al festivalului, faimosul muzician si pianist Christian Zacharias.

„Anul trecut, Dacia a fost masina oficiala a Festivalului George Enescu, iar anul acesta am plecat la drum cu RadiRo, inca de la prima editie. Ne place muzica clasica si credem ca ea reprezinta una dintre caile prin care putem deveni mai buni, mai frumosi, mai cultivati.

Este motivul pentru care incepand de anul trecut am initiat mai multe parteneriate in acest domeniu, pe care intentionam sa le dezvoltam pe termen lung.” a declarat Anca Oreviceanu, director comunicare Dacia si Grup Renault Romania

Programul concertelor poate fi consultat pe site-ul dedicat festivalului: www.radirofestival.ro.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top