Now Reading
Festivalul Ceaiului si Cafelei 2010

Festivalul Ceaiului si Cafelei 2010

Revista Psychologies


A doua editie a Festivalului Ceaiului si Cafelei – Tea&Coffee Festival are loc, in Capitala, intre 6 si 12 septembrie si cuprinde o serie de manifestari stradale, spectacole in ceainarii si cafenele bucurestene precum si o expozitie de ceai, cafea si accesorii, care se va desfasura, intre 10 si 12 septembrie a.c., la Palatul Sutu (Muzeul Municipiului Bucuresti – bulevardul I.C. Bratianu nr. 2, statia de Metrou Universitate)

TEA&COFFEE Festival are drept scop promovarea consumului de ceai si cafea, aducerea in actualitate a traditiilor si ritualurilor servirii lor. Evenimentul va avea in prim plan si noile tendinte practicate, in tarile cu traditie (Brazilia, Japonia, India, Italia, Turcia, Anglia etc.) in ceea ce priveste prepararea si prezentarea unor bauturi din ceai si cafea.

Printre manifestarile care vor avea loc in cadrul Festivalului, intre 6 si 12 septembrie a.c., se numara: concerte, ceremonii de servire a ceaiului practicate in Anglia, Italia, Argentina si Japonia, prezentare de chimonouri, demonstratii de machiaj japonez al unui teishu (gazda cu rol de maestru al ceremoniei ceaiului).

Locatiile acestor evenimente, cu iz de ceai si cafea, reunite sub numele Tea&Coffee Festival sunt:

  • Cafe Verona (str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15);
  • Cafepedia (str. Pictor Verona nr. 2);
  • Grand Caffe Galeron (Nicolae Golescu 18A);
  • ceainaria Serendipity (str. Dubrava Rosie nr. 12).

EXPOZITIE DE CEAI, CAFEA SI ACCESORII, in centrul Capitalei
TEA& COFFE Festival 2010 se va incheia printr-o expozitie desfasurata la Palatul Sutu, intre 10 si 12 septembrie si care va cuprinde diverse sortimente, produse si accesorii folosite la prepararea si servirea unor bauturi pe baza de ceai si cafea.

TEA& COFFE Festival se adreseaza atat amatorilor de ceai si cafea cat si profesionistilor care activeaza, in calitate fie de producatori fie de importatori, in industria de resort.
In plus, expozitia din cadrul TEA& COFFE Festival se adreseaza si celor care sunt interesati de beneficiile si efectele terapeutice ale acestor doua bauturi.

Vizitatorii expozitiei vor avea posibilitatea sa aleaga si sa testeze in functie de preferinte diverse sortimente de cafea si ceai, arome diferite prezentate la cele peste 20 de standuri ale expozitiei.

Intrarea la expozitia din cadrul Tea&Coffee Festival 2010 este gratuita, iar programul de vizitare este 10.00 – 18.00.

Mai multe informatii se pot gasi pe site-ul Festivalului: www.tea-coffee.ro.

Eveniment sustinut de revistele si site-urile Edipresse:

  • Avantaje (www.avantaje.ro);
  • Psychologies (www.psychologies.ro);
  • www.viva.ro;
  • www.elle.ro
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top