Now Reading
Hidratarea pielii incepe cu ingredientele naturale de la Weleda

Hidratarea pielii incepe cu ingredientele naturale de la Weleda

Revista Psychologies


Crema de maini cu extract de catina – este ideala pentru ingrijirea intensiva a mainilor, ori de cate ori este nevoie. Crema este foarte repede absorbita de piele si iti rasfata simturile cu parfumul sau proaspat de citrice. Uleiul pretios de catina bio este bogat in vitamina C si acizi grasi nesaturati, care protejeaza pielea si unghiile impotriva deshidratarii si pierderii lubrifierii. Uleiul de susan din compozitie reechilibreaza balanta naturala a pielii, mainile aspre si ostenite devenind din nou fine si matasoase. Aceasta crema de maini este un produs biologic (organic) ce nu contine nici substante sintetice pentru parfum, culoare si conservare, nici materii prime pe baza de uleiuri minerale.
Pret: 30,95 lei.

Lotiunea de corp cu extract de catina – iti ofera o ingrijire intensiva regeneranta pentru pielea normala si cu tendinta de uscare. Este bogata in vitamine naturale si acizi grasi nesaturati, componente de baza ale celulelor umane care refac si sustin in mod natural stratul protector al pielii. Uleiul de catina bio folosit in compozitia lotiunii provine din culturile biodinamice amenajate in Toscana, special pentru Weleda. Pielea castiga in vitalitate, are un aspect relaxat si devine vizibil mai fina prin textura cremoasa a lotiunii, a carei culoare galbuie este datorata continutului natural de carotinoide al uleiului de catina. De ce iubim aceasta lotiune: este foarte eficienta, organica si nu contine substante sintetice pentru parfum, culoare si conservare, si nici materii prime pe baza de uleiuri minerale. In plus, mireasma proaspata a fructelor de mandarin, grapefruit si portocala transforma ingrijirea zilnica a corpului intr-o reala desfatare.
Pret: 60,36 lei.

Gelul de dus cu extract de catina alba organicacontine vitaminele A si E, hidrateaza, hraneste si iti lasa pielea fina la atingere. Lotiunea de dus revitalizanta stimuleaza simturile prin aroma proaspata obtinuta din uleiuri esentiale pure de portocala, mandarine si grapefruit care asigura buna dispozitie inca de la prima ora a diminetii. Pielea este tratata in mod delicat si in egala masura hranita cu uleiuri vegetale bogate in antioxidanti si acizi grasi. Compozitia cremoasa si delicata a lotiunii are la baza extrase de catina alba cultivata biodinamic si ulei organic din seminte de susan care protejeaza pielea impotriva deshidratarii. Beta carotenul si vitamina din compozitie ajuta la regenerarea pielii.
Pret: 47,41 lei.

Produsele Weleda sunt disponibile in farmaciile Dona, Centrofarm, Plafar, Remedio, Catena, Citypharma dar si in magazinele naturiste si magazine online, din toata tara (MioBio, Napati, BioGood, Biobunatati, etc).
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top