Now Reading
IRSCA Gifted Education invitata la Gala Premiilor de Excelenta HR Club

IRSCA Gifted Education invitata la Gala Premiilor de Excelenta HR Club

Revista Psychologies

HR Club

La inceput de an, IRSCA Gifted Education are deosebita onoare de a fi invitata la Gala Premiilor de Excelenta HR Club.

Prin Gala Premiilor de Excelenta, HR Club premiaza cel mai bun CEO al anului, promoveaza cele mai bune proiecte de resurse umane precum si pe cei mai buni manageri de linie. La Gala vor fi prezenti peste 100 de invitati, manageri generali, manageri de resurse si antreprenori.

HR Club a fost dintotdeauna un sustinator fidel al excelentei. In cadrul acestei gale le acordam distinctii acelor manageri care au dus performanta la cele mai inalte standarde si care au inteles ca oamenii sunt aceia care infaptuiesc aceasta performanta. HR Club ii premiaza pe liderii care stiu sa dezvolte oameni si de aceea suntem alaturi de asociatia IRSCA Gifted Education, in semn de inalta apreciere pentru implicarea in promovarea copiilor performanti.”
Csaba Gergely, Presedinte HR Club.

“Multumim HR Club pentru sustinerea la scena deschisa si pentru recunoasterea valorilor excelentei in educatie. Cu ocazia Galei, cei mai buni Ambasadori ai nostri, copii si tineri, vor pleda in mod inedit cauza lor si vor prezenta pentru prima oara comunitatii HR un important proiect, proiectul primului Centru Gifted Education, sansa ca aceasta natiune europeana sa puna in valoare uriasa bogatie nationala reprezentata de talentul si inteligenta tinerilor cu abilitati inalte spre necesitatile de dezvoltare. Ar costa prea mult sa NU facem acest Centru. Lansam invitatia tuturor participantilor sa devina partenerii nostri pe termen lung pentru acest centru.”
Monica Gheorghiu, Vicepresedinte, IRSCA Gifted Education.

IRSCA Gifted Education a propus proiectul de lege privind copiii cu abilitati inalte in Romania si a coordonat o campanie de succes de lobby in Parlament, care a condus la adoptarea legii 17/2007 cu obiectivul dezvoltarii unui program national Gifted Education pentru educatia copiilor capabili de performanta inalta. Acum este randul fiecaruia dintre noi sa se implice activ, creativ.”
Anca Ghinea, Strategic Partners & Development Manager, Centrul Gifted Education.

Incepand cu 2007, de la adoptarea Legii 17 pentru educatia copiilor supradotati, capabili de performanta inalta, Romania se gaseste, astazi mai mult ca oricand, fata in fata cu provocarea de a sustine o initiativa imbratisata larg la nivel academic, recomandata de specialisti mondiali si recunoscuta la nivel international, menita a aduce un Program National Gifted Education care sa implice acele forte dedicate performantei si excelentei, si sa adopte un sistem de educatie orientat catre dezvoltarea capacitatilor individuale la nivel potentialului maximal si orientarea acestora catre nevoile acute de dezvoltare a tarii.

Necesitatea unei astfel de initiative este evidenta. Aceste sisteme educationale moderne si validate la nivel mondial au fost deja implementate cu succes in tarile foarte bine dezvoltate fapt ce a contribuit imens si a fost intim corelat cu dezvoltarea durabila si succesul lor economic prin capacitatea de a produce resurse umane inalt calificate si motivate, cu calitati intelectuale si morale superioare, capabile de a excela si de a inainta frontierele cunoasterii umane in arta, antreprenoriat, leadership, stiinta si cercetare.

Construieste alaturi de noi.
Construieste primul Centru Gifted Education!

www.giftededu.org

Despre HR Club
HR Club este asociatia profesionistilor de resurse umane din Romania. Misiunea noastra este de a incuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea si promovarea celor mai bune practici in domeniu.
WEB: http://www.hr-club.ro

Despre IRSCA Gifted Education
IRSCA Gifted Education – Institutul de Studii si Cercetari Avansate in Gifted Education este o asociatie non-profit infiintata in 2004 cu misiunea de a descoperi si de a dezvolta potentialul copiilor cu abilitati inalte la nivelul lor maximal printr-o educatie de excelenta.
WEB: http://www.supradotati.ro

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top