Now Reading
Oferta speciala Skincode Essentials Age-Fight

Oferta speciala Skincode Essentials Age-Fight

Revista Psychologies

Skincode Essentials este o gama dermatocosmetica care nu contine coloranti, conservati si parfum, fiind recomandata si tenurilor sensibile.

Oferta speciala Skincode Essentials Age-FightCM-Glucan, ingredientul activ principal, stimuleaza mecanismul de aparare al pielii, activeaza procesele de reinnoire celulara, avand un efect antirid remarcabil.

Cu o concentratie ridicata de CM-Glucan, vitamine E si C si extracte din plante, Skincode Essentials crema energizanta 24 de ore creste productia de elastina si colagen si reduce ridurile, rezultatul fiind o piele ferma si tanara care radiaza de frumusete si sanatate.

Acum exclusiv in farmaciile Help Net este disponibil setul Skincode Essentials Age Fight ce contine crema 24 de ore si crema revitalizanta contur ochi, cu formula bogata in cafeina si extract de castan, care ajuta la detoxifierea pielii, reduce pungile de sub ochi si stimuleaza micro-circulatia, la pretul special de 128,99 lei (insemnand o reducere de 30% fata de achizitia separata a produselor).

Oferta este disponibila exclusiv in farmaciile Help Net, in luna octombrie si in limita stocului disponibil.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top