Now Reading
(P) 3 aliati de incredere in lupta cu stresul de la birou

(P) 3 aliati de incredere in lupta cu stresul de la birou

Stresul acumulat in timpul orelor de program este o haina pe care pur si simplu nu ai cum sa o dai jos, odata ce programul de lucru se termina. Il iei cu tine peste tot, acasa si la cumparaturi, pe strada si la intalnirile cu prietenii. Te macina si iti consuma energia, chiar si atunci cand dormi, simtind cateodata ca te trezesti mai stresat decat te-ai culcat. Pentru ca acest factor psihologic face foarte mult rau, trebuie sa stii cum poti drena intr-un mod eficient aceasta sursa de energii negative dinauntrul tau.

Pentru ca de foarte multe ori, o perioada indelungata de stres continuu loveste direct in mijlocul sistemului tau imunitar, iar afectiuni precum diabetul, ulcerul sau diferitele tipuri de cancer pot creste pe un fond generos de stres, iata 3 aliati de incredere in lupta cu stresul de la birou, pe care te poti baza oricand:

Masajul

O sedinta de masaj, dupa o zi lunga si obositoare la birou, poate face minuni. Nu este un moft ci o necesitate, asa ca daca esti o persoana cu adevarat stresata, trebuie sa iei in calcul si aceasta optiune. De obicei, masajul vine la pachet cu aromaterapia si o muzica suava in surdina, pentru ca toate simturile tale sa perceapa o stare generala de bine. Daca vrei sa te bucuri de o portie generoasa de masaj in fiecare seara, atunci cand ajungi acasa, un fotoliu de masaj este solutia perfecta pentru nevoia ta. In liniste si armonie, ascultand mereu playlist-ul tau preferat, te bucuri de confortul si relaxarea oferite de acest produs, chiar in mijlocul caminului tau.

Cuibul tau confortabil

Transforma-ti casa intr-o oaza de relaxare si confort, pentru ca nimic nu se compara cu placerea de ajunge intr-un loc atat de drag inimii tale, dupa o zi plina de suparari. Fa un dus fierbinte, imbraca-te in cele mai calduroase pijamale, pregateste o cana buna cu ceai si uita de griji. Lista de cumparaturi ce iti pot indulci orele petrecute acasa este incredibil de lunga: de la decoratiuni pentru casa ce emana lumina calda, pana la un tapet in nuante relaxante, ideile pentru un cuib al relaxarii sunt nenumarate. Tine cont de faptul ca in acest spatiu te incarci cu energie pentru urmatoarea zi, de aceea, investitiile pentru casa ta sunt de bun augur.

Mici secrete antistres pentru birou

Noaptea s-a dus si iata-te din nou la birou, principala sursa de stres pentru organismul tau. Lucrurile nu trebuie sa ramana in continuare la fel, de aceea, trebuie sa inveti cum sa diluezi pe cat de mult posibil aceasta bula de energii negative in care te vezi prins. O pereche de casti ce izoleaza foarte bine este o prima batalie in lupta pe care o duci la birou impotriva stresului. Pauzele isi au locul lor binemeritat pe acest podium, iar un ciorap compresiv nu numai ca atenueaza starile de stres, dar este si ideal pentru persoanele care stau mult in picioare si au picioarele umflate.

Oriunde te-ai afla, trebuie sa stii cum sa gestionezi asa cum trebuie stresul de la birou. Pentru ca “nu te mai stresa atat” nu are absolut niciun efect asupra organismului tau, cateva idei mult mai pragmatice ti-au fost oferite in randurile de mai sus. Important este sa constientizezi riscurile medicale la care te expui, in urma unei perioade indelungate de stres si sa spui STOP chiar acum acestui flagel care te seaca de energie.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top