Now Reading
(P) Cinci cărți de dezvoltare personală care îți pot schimba viața

(P) Cinci cărți de dezvoltare personală care îți pot schimba viața

Revista Psychologies

Sunt carti printre carti si subiecte atat de variate incat sunt prea putine sanse sa nu se fi scris la un moment dat despre o tema anume. Nu toate cartile atrag cititori, insa un lucru este cert: exista volume scrise pentru a fi citite pe nerasuflate! Exemple sunt numeroase si daca raportarea se face la categorie, subiectele care motiveaza si ii ajuta pe cititori sa ajunga persoane convingatoare, sa ia decizii mai bune, sa cunoasca mai mult despre psihologia umana, sunt cele care atrag cel mai numeros public.

Este vorba despre carti de psihologie, acele carti de dezvoltare personala care pot schimba destine. Nu exista om care sa nu-si doreasca o viata mai buna, dar pentru a o dobandi este necesar sa detina un bagaj de cunostinte pe care sa le aplice. Cum se pot obtine informatii relevante despre modul in care de „maine” viata poate fi mai frumoasa? Evident, citind!

Referitor la identificarea celor mai bune carti de dezvoltare personala se impune o intreaga discutie care nu face subiectul articolului, dar care ar putea sa concluzioneze cu ideea ca multe dintre acestea si-au atins scopul, si evident, o parte din ele, pot fi gasite si accesand site-ul http://www.anticariat-carti.com/, care nu se ocupa doar cu achizitii de carti ci si cu comercializarea lor. Asadar, pentru toti cei interesati, care baleiaza mediul online in cautarea oportunitatilor de a cumpara carti vechi ieftine, site-ul Anticariat-Carti.com poate reprezenta un teren bun de vanatoare.

Topul celor mai bune carti de dezvoltare personala le include și pe urmatoarele!

Daniel Goleman – „Inteligența emoțională

Cartea lui Goleman aduce in planul cititorului emotiile. Situatiile vor fi cu mult mai clare atunci cand indivizii isi inteleg sentimentele. Inteligenta emotionala, spre deosebire de coeficientul de inteligenta, poate fi imbunatatita inclusiv la maturitate.  Constientizarea sinelui, autodisciplina si empatia sunt concepte la care un om poate lucra intreaga viata, in ideea in care urmareste o dezvoltare continua. Cartea lui Goleman a revolutionat psihologia si a determinat studiul inteligentei emotionale ca domeniu stiintific autonom.

John Neffinger si Matthew Kohut – „Cum să fii convingător. Calitățile ascunse care te fac influent

Dupa ce au analizat o serie de cercetari sociologice si au lucrat cu oameni de afaceri cunoscuti, directori de corporatii, cu castigatori ai Premiului Nobel, personalitati din media  si cu membri ai Congresului, cei doi autori au gasit oportun sa scrie despre cadrul de baza utilizat la modul general atunci cand un individ judeca un altul. Potrivit celor doi fondatori ai KNP Communications, nu calitatile pozitive sunt cele in functie de care oamenii sunt evaluati, ci judecatile de caracter fundamentate de forta si caldura. Cititorii cartii vor putea sa inteleaga cum pot sa ajunga irezistibili si cum pot ramane in memoria celor cu care intercationeaza. Cum sa fie puternici si cum sa castige respectul si afectiunea celorlalti.  

Joe Dispenza – „Distruge-ți obiceiurile nocive! Cum să-ți determini mintea să lucreze în favoarea ta

Prin aceasta carte, Dispenza aduce in atentia cititorilor sai forta care exista intre indivizi si Univers. De altfel, ideea fundamentala a cartii este ca nu exista om nascut pentru a fi legat de un anumit mod de a fi intreaga viata. Oamenii au puteri pe care nu le banuiesc, dar daca vor lucra sa obtina capabilitatea de a le intelege vor putea transforma orice gand in realitate. Omul este creatorul destinului sau, dar trebuie sa descopere forta universala!

Henry Mintzberg – „Ascensiunea și declinul planificării strategice

Autorul este unul dintre reformatorii vietii corporatiste, in aceasta carte aducand in atentia cititorului procesul de planificare strategica conventionala pe care il considera nefundamentat si steril. Mintzberg analizeaza ideologiile corporatiste si pune sub semnul intrebarii ideile si conceptiile unui proces care a dominat gandirea manageriala in ultimii ani.

Tom Butler Bowdon – „50 de cărți fundamentale despre succes

Despre o viata traita fara sens se poate spune ca este searbada. Cei care vor citi cartea lui Bowdan vor putea sa inteleaga cat de important este sa impleteasca succesul financiar cu reusitele din plan personal.  Cartea contine 50 de biografii ale unor oameni care prin exemplul lor conving ca munca, succesul in afaceri si planul personal converg impreuna catre succes!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top