(P) Cinci carti de dezvoltare personala care iti pot schimba viata

Sunt carti printre carti si subiecte atat de variate incat sunt prea putine sanse sa nu se fi scris la un moment dat despre o tema anume. Nu toate cartile atrag cititori, insa un lucru este cert: exista volume scrise pentru a fi citite pe nerasuflate! Exemple sunt numeroase si daca raportarea se face la categorie, subiectele care motiveaza si ii ajuta pe cititori sa ajunga persoane convingatoare, sa ia decizii mai bune, sa cunoasca mai mult despre psihologia umana, sunt cele care atrag cel mai numeros public.

Este vorba despre carti de psihologie, acele carti de dezvoltare personala care pot schimba destine. Nu exista om care sa nu-si doreasca o viata mai buna, dar pentru a o dobandi este necesar sa detina un bagaj de cunostinte pe care sa le aplice. Cum se pot obtine informatii relevante despre modul in care de „maine' viata poate fi mai frumoasa? Evident, citind!

Referitor la identificarea celor mai bune carti de dezvoltare personala se impune o intreaga discutie care nu face subiectul articolului, dar care ar putea sa concluzioneze cu ideea ca multe dintre acestea si-au atins scopul, si evident, o parte din ele, pot fi gasite si accesand site-ul http://www.anticariat-carti.com/, care nu se ocupa doar cu achizitii de carti ci si cu comercializarea lor. Asadar, pentru toti cei interesati, care baleiaza mediul online in cautarea oportunitatilor de a cumpara carti vechi ieftine, site-ul Anticariat-Carti.com poate reprezenta un teren bun de vanatoare.

Topul celor mai bune carti de dezvoltare personala le include si pe urmatoarele!

Daniel Goleman – „Inteligenta emotionala'

Cartea lui Goleman aduce in planul cititorului emotiile. Situatiile vor fi cu mult mai clare atunci cand indivizii isi inteleg sentimentele. Inteligenta emotionala, spre deosebire de coeficientul de inteligenta, poate fi imbunatatita inclusiv la maturitate.  Constientizarea sinelui, autodisciplina si empatia sunt concepte la care un om poate lucra intreaga viata, in ideea in care urmareste o dezvoltare continua. Cartea lui Goleman a revolutionat psihologia si a determinat studiul inteligentei emotionale ca domeniu stiintific autonom.

John Neffinger si Matthew Kohut – „Cum sa fii convingator. Calitatile ascunse care te fac influent'

Dupa ce au analizat o serie de cercetari sociologice si au lucrat cu oameni de afaceri cunoscuti, directori de corporatii, cu castigatori ai Premiului Nobel, personalitati din media  si cu membri ai Congresului, cei doi autori au gasit oportun sa scrie despre cadrul de baza utilizat la modul general atunci cand un individ judeca un altul. Potrivit celor doi fondatori ai KNP Communications, nu calitatile pozitive sunt cele in functie de care oamenii sunt evaluati, ci judecatile de caracter fundamentate de forta si caldura. Cititorii cartii vor putea sa inteleaga cum pot sa ajunga irezistibili si cum pot ramane in memoria celor cu care intercationeaza. Cum sa fie puternici si cum sa castige respectul si afectiunea celorlalti.  

Joe Dispenza – „Distruge-ti obiceiurile nocive! Cum sa-ti determini mintea sa lucreze in favoarea ta'

Prin aceasta carte, Dispenza aduce in atentia cititorilor sai forta care exista intre indivizi si Univers. De altfel, ideea fundamentala a cartii este ca nu exista om nascut pentru a fi legat de un anumit mod de a fi intreaga viata. Oamenii au puteri pe care nu le banuiesc, dar daca vor lucra sa obtina capabilitatea de a le intelege vor putea transforma orice gand in realitate. Omul este creatorul destinului sau, dar trebuie sa descopere forta universala!

Henry Mintzberg – „Ascensiunea si declinul planificarii strategice'

Autorul este unul dintre reformatorii vietii corporatiste, in aceasta carte aducand in atentia cititorului procesul de planificare strategica conventionala pe care il considera nefundamentat si steril. Mintzberg analizeaza ideologiile corporatiste si pune sub semnul intrebarii ideile si conceptiile unui proces care a dominat gandirea manageriala in ultimii ani.

Tom Butler Bowdon – „50 de carti fundamentale despre succes'

Despre o viata traita fara sens se poate spune ca este searbada. Cei care vor citi cartea lui Bowdan vor putea sa inteleaga cat de important este sa impleteasca succesul financiar cu reusitele din plan personal.  Cartea contine 50 de biografii ale unor oameni care prin exemplul lor conving ca munca, succesul in afaceri si planul personal converg impreuna catre succes!

Comentează și tu
Recomandări
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi

Îţi plănuieşti următoarea vacanţă, însă nu ştii către ce ţară să te îndrepţi? Este adevărat, Europa este încărcată de istorie, de elemente arhitecturale diverse, însă Roma se află pe lista tuturor iubitorilor de călătorii, graţie edificiilor romane, a pieţelor impresionante și a gastronomiei delicioase. Nu este uşor de întocmit un număr limitat de obiective turistice […]

Citeste
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi

Timpul e valoare! E un dar incontestabil de preţios pe care începem să îl apreciem abia atunci când devine insuficient. Ne-am dori ca ziua să dureze 48 de ore şi probabil tot nu ar fi de ajuns. Tânjim după acel timp magic, care să se oprească în loc de fiecare dată când experimentăm clipe minunate. […]

Citeste
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez

Două evenimente culturale excepționale au avut loc de curând în Marea Britanie sub egida ICR Londra: pe 1 mai 2019 violonistul român Alexandru Tomescu a concertat, pe faimoasa scenă londoneză de la Cadogan Hall, alături de dirijorul Gabriel Bebeşelea şi Royal Philharmonic Orchestra.

Citeste
(P) Cinci carti de dezvoltare personala care iti pot schimba viata
(P) Cinci carti de dezvoltare personala care iti pot schimba viata

Sunt carti printre carti si subiecte atat de variate incat sunt prea putine sanse sa nu se fi scris la un moment dat despre o tema anume. Nu toate cartile atrag cititori, insa un lucru este cert: exista volume scrise pentru a fi citite pe nerasuflate! Exemple sunt numeroase si daca raportarea se face la […]

Citeste
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta

Ți-ai propus ca anul acesta să îți schimbi câteva obiceiuri și să le înlocuiești cu altele, care ți-ar aduce mai multă energie și bucurie, însă până acum nu ai făcut nimic în acest sens? Din păcate, jumătate din rezoluțiile pe care oamenii și le setează an de an se pierd încă din prima lună a […]

Citeste
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?

Tot mai multe femei aleg sa devina mame dupa 35-40 de ani. Statisticile arata ca in tarile dezvoltate, in 2015, peste 5% dintre nasteri au loc dupa varsta de 40 de ani. In plus, sarcinile tardive sunt adesea la primul copil. Afla care sunt consecintele si cum pot fi prevenite riscurile astfel incat sa te […]

Citeste