(P) De ce sa alegi Fertilovit M Plus de la Bioo.ro

Fertilovit M Plus, pe care il poti gasi in magazinul online Bioo.ro, contine vitamine si alte microelemente importante, selectate intr-un raport special, tinand cont de nevoile corpului masculin in perioada de planificare a conceperii unui copil. Complexul multivitaminic original contribuie la eliminarea deficientei vitaminelor si microelementelor, imbunatatirea calitatii spermei, rezolvarea problemelor de fertilitate masculina legate de calitatea spermei si mentinerea functiei de reproducere la barbati. Acesta poate fi utilizat in pregatirea planificata a cuplurilor pentru sarcina, precum si in timpul utilizarii metodelor auxiliare de combatere a infertilitatii.

Fertilovit M Plus cu adevarat pentru barbati

Fertilovit M plus este un supliment alimentar inovator biologic activ dezvoltat special pentru barbati si contine micronutrienti selectati intr-un raport special pentru dezvoltarea normala a celulelor spermatozoizilor, alimentand deficienta vitaminelor si a altor oligoelemente in organismul masculin. Acesta contine zinc, seleniu, citrulina, acid folic, vitamina C cu eliberare intarziata si alte oligoelemente necesare pentru organism in perioada de rezolvare a problemelor infertilitatii masculine asociate cu calitatea slaba a spermei.

Fertilitatea masculina – adica abilitatea de a concepe descendenti viabili – in functie de rezultatele numeroaselor studii, scade in intreaga lume. Potrivit statisticilor, fiecare al zecelea cuplu are dificultati in conceperea unui copil, iar in aproximativ 30% din cazuri acest lucru se datoreaza problemei fertilitatii masculine. Metodele auxiliare de tratare a infertilitatii ofera o varietate de optiuni pentru a sprijini persoanele cu functie de reproducere afectata. Cu toate acestea, sperma cu un grad ridicat de leziuni oxidative reduce in mod semnificativ eficacitatea oricarui tratament al infertilitatii.

Deteriorarea calitatii spermei si scaderea numarului de spermatozoizi pot fi cauzate de diferiti factori, cum ar fi ecologia nefavorabila a oraselor mari, nutritia slaba sau dezechilibrata, obiceiurile proaste etc. Dezvoltarea stresului oxidativ in organism este promovata de factori cum ar fi consumul bauturilor alcoolice si energiei sintetice, fumatul, ecologia saraca a megalopolisurilor, pesticidele si alte substante chimice, stresul sau ranirea. Stresul oxidativ este procesul de deteriorare a celulelor si tesuturilor organismului prin forme active de oxigen. Ovocitele sensibile si spermatozoizii sunt deosebit de sensibile la astfel de leziuni. In ciuda faptului ca organismul are propriile sale mecanisme de protectie (proprii antioxidanti), acestea nu sunt intotdeauna suficiente. O dieta echilibrata, inclusiv vitaminele si oligoelementele in cantitati suficiente si un stil de viata sanatos au un efect pozitiv asupra functiei de reproducere a corpului masculin.

Un alt produs foarte bun desicat femeilor care isi doresc sa fie mame este Fertilovit F PCOS.

Comentează și tu
Recomandări
radio romania muzical, concert muzica clasica
De ziua Radio România Muzical, violonistul Alexandru Tomescu și Corul de Copii Radio România cântă la ParkLake Shopping Center din București, iar în Librăriile Humanitas și pe carturesti.ro sunt Zilele muzicii clasice

În ziua în care Radio România Muzical, unicul post românesc dedicat muzicii clasice, împlinește 22 ani de existență, violonistul Alexandru Tomescu și Corul de Copii Radio România, dirijor Răzvan Rădos, la pian Madgalena Faur, vor cânta la ParkLake Shopping Center din București, într-un eveniment din cadrul campaniei “Ascultă 5 minute de muzică clasică”.

Citeste
Livre Paris 2019
Prima zi la Livre Paris 2019 – ministrul francez al Culturii a vizitat standul ICR: Este un mare succes!

Cel mai mare eveniment dedicat cărţii în Franţa, Livre Paris, ediţia a 39-a, s-a deschis joi seară, la Porte de Versailles, în prezenţa unui public numeros, celebrând Europa şi valorile ei.

Citeste
femeie cu spatele care tine steagul uniunii europene cu ambele maini
Românii vor oprirea defrișărilor și reducerea poluării, investiții in educație și în autostrăzi

10 propuneri ale cetățenilor români privind reinventarea UE sunt supuse votului europenilor, în cea mai mare consultare publică de pe continent. 120.000 de români au votat online în campania derulată în toate cele 27 de state membre UE.

Citeste
(P) De ce sa alegi Fertilovit M Plus de la Bioo.ro
(P) De ce sa alegi Fertilovit M Plus de la Bioo.ro

Fertilovit M Plus, pe care il poti gasi in magazinul online Bioo.ro, contine vitamine si alte microelemente importante, selectate intr-un raport special, tinand cont de nevoile corpului masculin in perioada de planificare a conceperii unui copil. Complexul multivitaminic original contribuie la eliminarea deficientei vitaminelor si microelementelor, imbunatatirea calitatii spermei, rezolvarea problemelor de fertilitate masculina legate de […]

Citeste
Psihologia camerei copilului: cum îl pot influența amenajările interioare pe cel mic
Psihologia camerei copilului: cum îl pot influența amenajările interioare pe cel mic

În design interior, se discută mult impactul pe care îl au amenajările interioare asupra stării de spirit și emoțiilor noastre, prin elemente precum culorile folosite, lumina naturală și artificială sau utilizarea spațiului. Copiii sunt chiar mai susceptibili la aceste influențe, așa că importanța amenajării camerei copilului nu trebuie subestimată. Camera copilului devine spațiul în care […]

Citeste
(P) Jucarii educative pentru copii: ce alegem pentru cei mici?
(P) Jucarii educative pentru copii: ce alegem pentru cei mici?

Ce jucarii educative sunt mai potrivite pentru copiii nostri? Ar trebui sa le diferentiem pe grupe de varsta? Exista jucarii educative pentru copii de 2 ani? Care sunt categoriile de jucarii educative specifice pentru varstele de 4-5 ani? Intrebari de acest gen ii bantuie din ce in ce mai des pe parintii aflati la inceput […]

Citeste