(P) O nouă inovație în lumea remediilor naturale

Uleiurile esențiale sunt lichide concentrate, care conțin compuși de aromă din plante. Acestea sunt „esențiale' în sensul în care poartă mirosul distinctiv al plantei din care a fost extras, sau esența sa. Uleiurile esențiale pentru uz intern sunt o soluție naturală pentru menținerea sănătății. Uleiul esențial conține principii active din planta din care s-a extras, cu un efect puternic și rapid.

Uleiurile esențiale au un infinit de efecte pozitive, însă majoritatea se pot folosi doar în uzul extern. Când vine vorba de cel pentru uz extern, trebuie să fim extrem de precauți, deoarece odată ajunse în interior pot fi toxice și pot avea efecte negative asupra corpului uman.

Dar nu ne oprim aici! Cel mai pur ulei esențial de uz intern a apărut în magazinele VitaMIX – pentru ca să putem profita din plin de beneficiile pe care ni le oferă uleiurile esențiale.

Adams Supplements au creat uleiurile esențiale de uz intern, pentru un efect mai rapid, mai eficient și mai sigur!

Dacă până recent uleiurile se foloseau doar pentru aromaterapie, iată inovația care are puterea să schimbe lumea medicinală. Uleiurile de uz intern ușurează modalitatea de administrare și au mult mai multe efecte pozitive și beneficii decât uleiurile de uz extern. Prin utilizarea internă ne putem bucura de mult mai multe beneficii a uleiului esențial, pe care ar trebui să le evităm în folosirea uleiurilor clasice, externe.

Aceste uleiuri sunt compuse100% din plante, fiind de calitate farmaceutică. Astfel efectele fiecărei plante sunt mult mai intense și nu conțin chimicale sau alte ingrediente dăunătoare.

Pentru a satisface toate nevoile, pentru a răspunde tuturor problemelor și pentru a satisface toți senzorii olfactivi aceste uleiuri se regăsesc în 9 arome diferite: lavandă, rozmarin, eucalipt, mentă, mentă creață, tea tree, cimbru, scorțișoară, cuișoare.

Pentru a distinge proprietățile specifice fiecărui ulei în parte pe site-ul vitamix se regăsește o descriere amplă a fiecăruia dintre aceste produse.

Unele uleiuri sunt ideale pentru tratarea problemelor cu stresul, somnul sau anxietatea; altele sunt ideale pe post de antiinflamatoare și antifungice. Le puteți folosi pe cele specifice chiar și pentru problemele cu digestia sau chiar pe post de afrodisiace.

Fiecare dintre aceste uleiuri sunt 100% sigure, 100% naturale și ideale pe post de înlocuitori ai antibioticelor cu efecte adverse.

Comentează și tu
Recomandări
4 motive pentru care trebuie să iei pauze atunci când ai un program foarte încărcat
4 motive pentru care trebuie să iei pauze atunci când ai un program foarte încărcat

De multe ori ai auzit vorba „pauzelor lungi și dese’, însă aproape mai mereu aceasta a fost asociată cu persoanele care nu caută să fie productive, ci mai mult să scape de treabă, pasând responsabilitatea în alte direcții. Până într-un punct este adevărat, însă pauzele sunt necesare mai ales într-un mediu în care volumul de […]

Citeste
Danubius Health Spa Resort Sovata
Un altfel de detox

Știi deja? Cele mai bune remedii pentru sănătate și frumusețe vin din natura. Și ne vindecă lin și complet. Un asftel de medicament miraculos este și nămolul. Bogat în minerale și clorură de sodiu (sare), nămolul are un efect intens antiinflamator. Cum faci să experimentezi și tu un detox cu nămol? O experiență vindecătoare ?

Citeste
Danubius Health Spa Resort Sovata
Power mix: detox, slăbire și saună

Cum stai la capitolul iubire de sine? Atenție și dedicare? Cât de mult muncești? Cât te odihnești? Cât dormi? Cum ai grijă de corpul și de sufletul tău?

Citeste
(P) O nouă inovație în lumea remediilor naturale
(P) O nouă inovație în lumea remediilor naturale

Uleiurile esențiale sunt lichide concentrate, care conțin compuși de aromă din plante. Acestea sunt „esențiale’ în sensul în care poartă mirosul distinctiv al plantei din care a fost extras, sau esența sa. Uleiurile esențiale pentru uz intern sunt o soluție naturală pentru menținerea sănătății. Uleiul esențial conține principii active din planta din care s-a extras, […]

Citeste
Violonistul LIVIU PRUNARU, concert-maestru al celei mai bine cotate orchestre simfonice din lume, în dublă ipostază pe scena Sălii Radio!
Violonistul LIVIU PRUNARU, concert-maestru al celei mai bine cotate orchestre simfonice din lume, în dublă ipostază pe scena Sălii Radio!

Violonistul LIVIU PRUNARU, concert-maestru al celei mai bine cotate orchestre simfonice din lume, Royal Concertgebouw Amsterdam, artistul care se bucură de dreptul de folosinţă asupra viorii de patrimoniu universal  Stradivarius „Pachoud” din 1694 – va putea fi aplaudat la Sala Radio, într-un concert extraordinar în care se va afla într-o dublă ipostază: de solist și… dirijor!

Citeste
constantin brancusi
Constantin Brâncuși, sărbătorit de Institutul Cultural Român în 2019

Constantin Brâncuși este celebrat de Institutul Cultural Român pe 19 februarie, ziua nașterii sale, declarată Ziua Brâncuși și zi de sărbătoare naţională a României.

Citeste