Now Reading
(P) O nouă inovație în lumea remediilor naturale

(P) O nouă inovație în lumea remediilor naturale

Uleiurile esențiale sunt lichide concentrate, care conțin compuși de aromă din plante. Acestea sunt „esențiale” în sensul în care poartă mirosul distinctiv al plantei din care a fost extras, sau esența sa. Uleiurile esențiale pentru uz intern sunt o soluție naturală pentru menținerea sănătății. Uleiul esențial conține principii active din planta din care s-a extras, cu un efect puternic și rapid.

Uleiurile esențiale au un infinit de efecte pozitive, însă majoritatea se pot folosi doar în uzul extern. Când vine vorba de cel pentru uz extern, trebuie să fim extrem de precauți, deoarece odată ajunse în interior pot fi toxice și pot avea efecte negative asupra corpului uman.

Dar nu ne oprim aici! Cel mai pur ulei esențial de uz intern a apărut în magazinele VitaMIX – pentru ca să putem profita din plin de beneficiile pe care ni le oferă uleiurile esențiale.

Adams Supplements au creat uleiurile esențiale de uz intern, pentru un efect mai rapid, mai eficient și mai sigur!

Dacă până recent uleiurile se foloseau doar pentru aromaterapie, iată inovația care are puterea să schimbe lumea medicinală. Uleiurile de uz intern ușurează modalitatea de administrare și au mult mai multe efecte pozitive și beneficii decât uleiurile de uz extern. Prin utilizarea internă ne putem bucura de mult mai multe beneficii a uleiului esențial, pe care ar trebui să le evităm în folosirea uleiurilor clasice, externe.

Aceste uleiuri sunt compuse100% din plante, fiind de calitate farmaceutică. Astfel efectele fiecărei plante sunt mult mai intense și nu conțin chimicale sau alte ingrediente dăunătoare.

Pentru a satisface toate nevoile, pentru a răspunde tuturor problemelor și pentru a satisface toți senzorii olfactivi aceste uleiuri se regăsesc în 9 arome diferite: lavandă, rozmarin, eucalipt, mentă, mentă creață, tea tree, cimbru, scorțișoară, cuișoare.

Pentru a distinge proprietățile specifice fiecărui ulei în parte pe site-ul vitamix se regăsește o descriere amplă a fiecăruia dintre aceste produse.

Unele uleiuri sunt ideale pentru tratarea problemelor cu stresul, somnul sau anxietatea; altele sunt ideale pe post de antiinflamatoare și antifungice. Le puteți folosi pe cele specifice chiar și pentru problemele cu digestia sau chiar pe post de afrodisiace.

Fiecare dintre aceste uleiuri sunt 100% sigure, 100% naturale și ideale pe post de înlocuitori ai antibioticelor cu efecte adverse.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top