(P) O nouă inovație în lumea remediilor naturale

Uleiurile esențiale sunt lichide concentrate, care conțin compuși de aromă din plante. Acestea sunt „esențiale' în sensul în care poartă mirosul distinctiv al plantei din care a fost extras, sau esența sa. Uleiurile esențiale pentru uz intern sunt o soluție naturală pentru menținerea sănătății. Uleiul esențial conține principii active din planta din care s-a extras, cu un efect puternic și rapid.

Uleiurile esențiale au un infinit de efecte pozitive, însă majoritatea se pot folosi doar în uzul extern. Când vine vorba de cel pentru uz extern, trebuie să fim extrem de precauți, deoarece odată ajunse în interior pot fi toxice și pot avea efecte negative asupra corpului uman.

Dar nu ne oprim aici! Cel mai pur ulei esențial de uz intern a apărut în magazinele VitaMIX – pentru ca să putem profita din plin de beneficiile pe care ni le oferă uleiurile esențiale.

Adams Supplements au creat uleiurile esențiale de uz intern, pentru un efect mai rapid, mai eficient și mai sigur!

Dacă până recent uleiurile se foloseau doar pentru aromaterapie, iată inovația care are puterea să schimbe lumea medicinală. Uleiurile de uz intern ușurează modalitatea de administrare și au mult mai multe efecte pozitive și beneficii decât uleiurile de uz extern. Prin utilizarea internă ne putem bucura de mult mai multe beneficii a uleiului esențial, pe care ar trebui să le evităm în folosirea uleiurilor clasice, externe.

Aceste uleiuri sunt compuse100% din plante, fiind de calitate farmaceutică. Astfel efectele fiecărei plante sunt mult mai intense și nu conțin chimicale sau alte ingrediente dăunătoare.

Pentru a satisface toate nevoile, pentru a răspunde tuturor problemelor și pentru a satisface toți senzorii olfactivi aceste uleiuri se regăsesc în 9 arome diferite: lavandă, rozmarin, eucalipt, mentă, mentă creață, tea tree, cimbru, scorțișoară, cuișoare.

Pentru a distinge proprietățile specifice fiecărui ulei în parte pe site-ul vitamix se regăsește o descriere amplă a fiecăruia dintre aceste produse.

Unele uleiuri sunt ideale pentru tratarea problemelor cu stresul, somnul sau anxietatea; altele sunt ideale pe post de antiinflamatoare și antifungice. Le puteți folosi pe cele specifice chiar și pentru problemele cu digestia sau chiar pe post de afrodisiace.

Fiecare dintre aceste uleiuri sunt 100% sigure, 100% naturale și ideale pe post de înlocuitori ai antibioticelor cu efecte adverse.

Comentează și tu
Recomandări
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi

Îţi plănuieşti următoarea vacanţă, însă nu ştii către ce ţară să te îndrepţi? Este adevărat, Europa este încărcată de istorie, de elemente arhitecturale diverse, însă Roma se află pe lista tuturor iubitorilor de călătorii, graţie edificiilor romane, a pieţelor impresionante și a gastronomiei delicioase. Nu este uşor de întocmit un număr limitat de obiective turistice […]

Citeste
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi

Timpul e valoare! E un dar incontestabil de preţios pe care începem să îl apreciem abia atunci când devine insuficient. Ne-am dori ca ziua să dureze 48 de ore şi probabil tot nu ar fi de ajuns. Tânjim după acel timp magic, care să se oprească în loc de fiecare dată când experimentăm clipe minunate. […]

Citeste
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez

Două evenimente culturale excepționale au avut loc de curând în Marea Britanie sub egida ICR Londra: pe 1 mai 2019 violonistul român Alexandru Tomescu a concertat, pe faimoasa scenă londoneză de la Cadogan Hall, alături de dirijorul Gabriel Bebeşelea şi Royal Philharmonic Orchestra.

Citeste
(P) O nouă inovație în lumea remediilor naturale
(P) O nouă inovație în lumea remediilor naturale

Uleiurile esențiale sunt lichide concentrate, care conțin compuși de aromă din plante. Acestea sunt „esențiale’ în sensul în care poartă mirosul distinctiv al plantei din care a fost extras, sau esența sa. Uleiurile esențiale pentru uz intern sunt o soluție naturală pentru menținerea sănătății. Uleiul esențial conține principii active din planta din care s-a extras, […]

Citeste
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta

Ți-ai propus ca anul acesta să îți schimbi câteva obiceiuri și să le înlocuiești cu altele, care ți-ar aduce mai multă energie și bucurie, însă până acum nu ai făcut nimic în acest sens? Din păcate, jumătate din rezoluțiile pe care oamenii și le setează an de an se pierd încă din prima lună a […]

Citeste
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?

Tot mai multe femei aleg sa devina mame dupa 35-40 de ani. Statisticile arata ca in tarile dezvoltate, in 2015, peste 5% dintre nasteri au loc dupa varsta de 40 de ani. In plus, sarcinile tardive sunt adesea la primul copil. Afla care sunt consecintele si cum pot fi prevenite riscurile astfel incat sa te […]

Citeste