Pentru o minte agera si un corp sanatos – exercitii Brain Fitness

 “In prima instanta, am creat acest CD ca suport pentru companii, in programele lor de management si resurse umane: cresterea eficientei procesului decizional, scaderea nivelului de stress professional, cresterea starii de sanatate (well-being) a angajatilor, cresterea motivatiei si a productivitatii angajatilor.

Ulterior, l-am conceput ca un material de training mental individual pentru oricine doreste sa isi creasca capacitatea de concentrare, de autocontrol sau sa isi reduca nivelul de stres, putand fi de asemenea o sursa de informatii pentru un stil de viata bazat pe o nutritie sanatoasa” declara Stelian Marian, Director General Synergon Consulting.

CD-ul Brain Fitness contine 3 module:

Brain Fitness, exercitii mentale care au rol de antrenare a retelelor de atentie/memorie de lucru, ducand la activarea sistemului neuro-vegetativ cu rol in cresterea imunitatii;

Brain Foods, care cuprinde informatii despre influenta alimentatiei asupra performantei mentale;

Brain Research, care contine date din cercetari recente derulate de institute de prestigiu: Harvard Medical School, Stanford University, Cornel University, Sackler Institute, London Business School, etc.

Aceste cercetari detaliaza legatura dintre sistemul imun – sistemul nervos, explica beneficiile exercitiului fizic in dezvoltarea creierului si ofera sfaturi pentru parinti in vederea sprijinirii dezvoltarii copiilor.

“CD-ul Brain Fitness este rezultatul unei munci de cercetare indelungata materializata in aceste exercitii care impacteaza pozitiv functii mentale.

Exercitiile de Brain Fitness sunt structurate pe nivele de dificultate crescanda si trebuie practicate zilnic sau cel putin o data la 2 zile, timp de minim 6 saptamani”, declara Dragos Cirneci, Doctor in Psihologie si specialist in Neurostiinte.

CD-ul Brain Fitness se gaseste in retelele de magazine Carturesti si Diverta atat in Bucuresti cat si in Brasov, Cluj, Constanta, Timisoara si Iasi.

Poate fi de asemenea comandat telefonic la 021 3100 415 sau prin email: office@synergonconsulting.ro.

Un demo al cd-ului se poate accesa pe pagina de web www.brainfitness.ro, dand astfel posibilitatea tuturor sa se familiarizeze cu tipul de exercitii existente pe CD.

CD-ul Brain Fitness este disponibil in 2 versiuni – cu 3 sau 5 exercitii, pretul fiind de 185 RON, respectiv 290 RON.

Comentează și tu
Recomandări
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi

Îţi plănuieşti următoarea vacanţă, însă nu ştii către ce ţară să te îndrepţi? Este adevărat, Europa este încărcată de istorie, de elemente arhitecturale diverse, însă Roma se află pe lista tuturor iubitorilor de călătorii, graţie edificiilor romane, a pieţelor impresionante și a gastronomiei delicioase. Nu este uşor de întocmit un număr limitat de obiective turistice […]

Citeste
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi

Timpul e valoare! E un dar incontestabil de preţios pe care începem să îl apreciem abia atunci când devine insuficient. Ne-am dori ca ziua să dureze 48 de ore şi probabil tot nu ar fi de ajuns. Tânjim după acel timp magic, care să se oprească în loc de fiecare dată când experimentăm clipe minunate. […]

Citeste
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez

Două evenimente culturale excepționale au avut loc de curând în Marea Britanie sub egida ICR Londra: pe 1 mai 2019 violonistul român Alexandru Tomescu a concertat, pe faimoasa scenă londoneză de la Cadogan Hall, alături de dirijorul Gabriel Bebeşelea şi Royal Philharmonic Orchestra.

Citeste
Pentru o minte agera si un corp sanatos – exercitii Brain Fitness

 “In prima instanta, am creat acest CD ca suport pentru companii, in programele lor de management si resurse umane: cresterea eficientei procesului decizional, scaderea nivelului de stress professional, cresterea starii de sanatate (well-being) a angajatilor, cresterea motivatiei si a productivitatii angajatilor. Ulterior, l-am conceput ca un material de training mental individual pentru oricine doreste sa […]

Citeste
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta

Ți-ai propus ca anul acesta să îți schimbi câteva obiceiuri și să le înlocuiești cu altele, care ți-ar aduce mai multă energie și bucurie, însă până acum nu ai făcut nimic în acest sens? Din păcate, jumătate din rezoluțiile pe care oamenii și le setează an de an se pierd încă din prima lună a […]

Citeste
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?

Tot mai multe femei aleg sa devina mame dupa 35-40 de ani. Statisticile arata ca in tarile dezvoltate, in 2015, peste 5% dintre nasteri au loc dupa varsta de 40 de ani. In plus, sarcinile tardive sunt adesea la primul copil. Afla care sunt consecintele si cum pot fi prevenite riscurile astfel incat sa te […]

Citeste