Now Reading
Peste 500 de copii – voluntari in campania ”Copiii dau mai departe”

Peste 500 de copii – voluntari in campania ”Copiii dau mai departe”

Revista Psychologies

copii, desene, pink lemon


Peste 500 de copii au devenit voluntari in campania „Copiii dau mai departe” pentru a se infiinta primul Centru Gifted Education pentru Descoperirea si Dezvoltarea Talentului si Inteligentei in Romania. Ne-au emotionat lucrarile voastre, fantezia, orginialitatea cu care ati realizat aceste frumoase lucrari de arta!

Am expediat ultimul set de 300 de certificate de voluntar. Pentru unii dintre voi este, probabil, primul certificat de voluntar din viata, dar speram sa fiti incurajati sa fiti prezenti si in alte campanii sociale, pentru ca alti semeni ai vostri au nevoie de voi, au nevoie sa le dati mai departe bunatate, speranta si incurajari pentru a da si ei mai departe.

Voi, copiii, sunteti primii care ati raspuns apelului nostru. Va multumim sincer!

Va invitam pe toti sa vedeti poze superbe ale expozitiei ce a avut loc pe 31 mai in „Cismigiul Copiilor” – un eveniment organizat de ArCUB, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului – si scanuri ale sutelor de lucrari pe care le-au donat copiii, de o deosebita frumusete si puritate in expresie.

Vom reedita campania, sperand ca toti mai multi oameni vor alege sa ne sprijine sa infiintam pentru copii primul Centru Gifted Education.

Dragi copii, vacanta placuta!
Sincere felicitari voua si celor care va sunt invatatori si profesori!

Aici sunt pozele:

http://s720.photobucket.com/albums/ww202/irscagiftededucation/1-iunie/
http://s720.photobucket.com/albums/ww202/irscagiftededucation/Children-Pay-forward/
http://s720.photobucket.com/albums/ww202/irscagiftededucation/DAU–MAI–DEPARTE/

Mai mult: www.giftededu.org/iti-multumim

DAU MAI DEPARTE este prima campanie care s-a afiliat la Miscarea Mondiala PAY IT FORWARD, dorind sa ne faca sensibili la infiintarea primului Centru Gifted Education din Romania pentru Descoperirea si Dezvoltarea Talentului si Inteligentei, www.giftededu.org.

Filosofia DA MAI DEPARTE este aceea de a face un bine celor care nu se pot ajuta singuri, iar cei care primesc, la randul lor, sa ajute alti oameni care nu se pot ajuta singuri. O filosofie sociala simpla, dar de o forta enorma, care face inconjurul lumii si aduce speranta in sufletul oamenilor. Ai dat mai departe. Ai ajutat un copil.
Te felicitam pentru gestul tau.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top