Now Reading
Propune si tu un nume, o poveste!

Propune si tu un nume, o poveste!

Revista Psychologies

Campania „125 de femei pentru schimbare” isi propune sa aduca in lumina reflectoarelor povesti ale unor femei obisnuite care au reusit sa aduca bucurie acolo unde nu mai era speranta, care au avut curajul de a da viata unei idei inovatoare, care respecta viata si frumusetea in toate formele ei.
Pentru ca aceste femei remarcabile si povestile lor merita sa fie cunoscute si sa inspire cit mai multe femei, poti propune si tu acum un un nume si o poveste pe siteul campaniei www.avon125.ro; femeia pe care o poti propune si povestea care a facut-o remarcata, pot fi dintr-o multitudine de domenii:

  • Femeia-antreprenor, care a reusit sa-si dezvolte businessul prin forte proprii, cu idei inovatoare si folosind resurse minime, chiar si in situatii nefavorabile, poate fi una din cele 125 de femei pentru schimbarea in bine;
     
  • Poti propune o femeie care se implica in proiecte pentru comunitate, pentru ca doreste din tot sufletul sa rezolve problemele cu care oamenii se confrunta. Indiferent de activitate, lumea este mai buna si datorita ei.
     
  • Daca esti impresionata de felul in care un designer a reusit sa primeasca aplauze la scena deschisa pentru creatiile sale atat in tara cat si peste hotare, nu ezita, numeste-o!
     
  • Femei care lupta pentru protectia si conservarea mediului inconjurator, care sustin activ folosirea rationala a resurselor si comportamentul responsabil fata de planeta. Si ele pot fi propuse.
     
  • Poti propune si femei care contribuie la progresul sistemului medical, fie prin implicare, fie prin cercetarea desfasurata in acest domeniu. Daca s-a dedicat descoperirii unor noi metode de tratament sau solutii pentru probleme medicale si are rezultate remarcabile, lumea trebuie sa afle cine sunt!
     
  • Femeile din domeniul artei pot fi propuse si ele. Recunoastem si apreciem femei pasionate de frumos, care au initiat sau au avut un rol important in proiecte de acest tip din tara sau din strainatate. Daca munca lor este valoroasa, spune-ne despre ele!
     
  • In cazul in care cunosti femei minunate, cu rezultate exceptionale din domenii precum sport, media , terapii alternative, sau care nu se regasesc in situatiile de mai sus, propune-le si spune-ne de ce crezi ca ar merita sa fie cunoscute de o tara intreaga!

 Propune si tu un nume, o poveste!O astfel de poveste este cea a doamnei Elena Tanase – fondator al asociatiei „Dai o sansa” din Alexandria: „Totul a inceput acum 24 de ani o data cu nasterea fiului meu cel mic, Teodor-Alin, care sufera de Sindromul Down. In acel moment viata mi s-a schimbat radical. Nu eram pregatita pentru acel soc. Mi-am sters lacrimile si am inceput lupta alaturi de copilul meu.

Primul lucru de care ne-am lovit a fost refuzul educatoarelor si mai tarziu al invatatoarelor de a-l accepta pe Teodor in clasele lor. Am devenit autodidact si am suplinit locul cadrelor didactice. Impreuna am inceput sa cunoastem lumea, sa mergem, sa mancam singuri, sa scriem, sa desenam, sa vorbim si chiar sa alergam. Pana la urma Teodor a fost acceptat la o Scoala ajutatoare din localitate.

Stiind prin ce greutati trec persoanele care au aceasta problema de sanatate, cat si cei dragi lor, m-am hotarat sa ii ajut si am infiintat Asociatia „Dai o sansa” – centrul de zi Sf. Teodor. Asociatia are ca scop sprijinirea copiilor cu dizabilitati cat si facilitarea colaborararii intre grupurile de parinti implicate in problematica Sindromului Down sau a altor probleme de sanatate”.

Citeste toata povestea dand click aici sau rasfoieste Galeria Propunerilor din site-ul www.avon125.ro pentru a descoperi si mai multe povesti impresionante.

Propune si tu acum un nume, o poveste!

 

PROMO

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top