Now Reading
Un an intreg de cafea delicioasa gratis de la Starbucks!

Un an intreg de cafea delicioasa gratis de la Starbucks!

Revista Psychologies

Un an intreg de cafea delicioasa gratis de la Starbucks!Sa intri in cafenea relaxat, sa arati un card special, iar cafeaua sa apara ca prin minune, fara sa platesti absolut nimic?

Cu prilejul deschiderii noii sale cafenele din Bucuresti Mall (Calea Vitan, Nr. 55-59), Starbucks s-a gandit sa faca fericiti 3 dintre consumatorii sai si sa le ofere cate o bautura gratis pentru fiecare zi din acest an!

Norocosii castigatori vor fi alesi in urma unei tombole organizate in perioada 8-15 ianuarie. Ei vor castiga un card care le va da posibilitatea de a savura zilnic in 2011 cafeaua lor preferata!

Cei care doresc sa participe la aceasta tombola trebuie doar sa mearga la noua cafenea Starbucks din Bucuresti Mall, sa completeze voucher-ul primit la casa si sa il lase in bolul special destinat. De-acolo totul e… la noroc!

Noua cafenea Starbucks este operationala incepand de sambata, 8 ianuarie. Iubitorii de cafea care vor merge la Bucuresti Mall vor descoperi o noua dimensiune a experientei Starbucks: cea mai mare cafenea din Romania a celebrului lant international.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top