Vlad Mirita si invitatii – concert de opera la inaugurarea Teatrului de Vara din Herastrau

Vlad Mirita, concert


Asociatia Tinerilor din Romania Pentru Cultura si Normalitate (A.T.R.C.N.) organizeaza pe 9 mai, 2009, la Teatrul de Vara din Herastrau, un spectacol extraordinar sub egida „ Asculta, simte, descOPERA!'. Invitat de onoare si gazda evenimentului va fi Vlad Mirita alaturi de care vor evolua nume consacrate ale scenei lirice din Romania si o tinara speranta, precum si invitati-surpriza din muzica pop.

A.T.R.C.N., prin presedintele sau, dna. Carmen Radoslav, propune celor pasionati de muzica de calitate si, in special, tinerior, o serie de evenimente culturale care sa promoveze artistii romani de valoare, acest spectacol fiind primul dintr-o serie de astfel de manifestari. Cu o bogata experienta in organizarea unor evenimente culturale precum Zilele Europei la Bucuresti, 2008, numeroase spectacole de teatru, lansarea albumului „90 de cuvinte pentru Romania' si multe alte initiative care nu doar ca se adreseaza tinerilor, dar presupun implicarea lor activa, ca voluntari, A.T.R.C.N. doreste sa atraga atentia spre un gen muzical mai accesibil decat cred cei care nu au beneficiat de o educatie muzicala: opera.

Spectacolul va beneficia de participarea unei orchestre formata din 80 de instrumentisti tineri, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga, si a corului de camera Accoustic, care vor acompania prestatia lui Vlad Mirita, a Mariei Jinga si a lui Iordache Basalic alaturi de mai tinerii lor invitati. Cunoscut publicului larg ca finalist, alaturi de Nico, al galei nationale a concursului Eurovision 2008, Vlad Mirita se mindreste cu un repertoriu liric bogat, cel mai recent succes al sau fiind chiar debutul pe scena Operei Romane, in rolul Alfredo Germont din „Traviata” de Giuseppe Verdi, la inceputul acestui an. Invitata de onoare va fi si Ramona Badescu, nu in rol de prezentator asa cum ne-a obisnuit in ultima perioada, ci interpretind un duet cu Vlad Mirita.

Beneficiind astfel de parteneriatul cu Teatrul de Revista „Constantin Tanase' si de sprijinul unor sponsori inimosi, spectacolul va avea intrarea libera, fiind asteptati 2.500 de spectatori.

Comentează și tu
Recomandări
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi

Îţi plănuieşti următoarea vacanţă, însă nu ştii către ce ţară să te îndrepţi? Este adevărat, Europa este încărcată de istorie, de elemente arhitecturale diverse, însă Roma se află pe lista tuturor iubitorilor de călătorii, graţie edificiilor romane, a pieţelor impresionante și a gastronomiei delicioase. Nu este uşor de întocmit un număr limitat de obiective turistice […]

Citeste
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi

Timpul e valoare! E un dar incontestabil de preţios pe care începem să îl apreciem abia atunci când devine insuficient. Ne-am dori ca ziua să dureze 48 de ore şi probabil tot nu ar fi de ajuns. Tânjim după acel timp magic, care să se oprească în loc de fiecare dată când experimentăm clipe minunate. […]

Citeste
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez

Două evenimente culturale excepționale au avut loc de curând în Marea Britanie sub egida ICR Londra: pe 1 mai 2019 violonistul român Alexandru Tomescu a concertat, pe faimoasa scenă londoneză de la Cadogan Hall, alături de dirijorul Gabriel Bebeşelea şi Royal Philharmonic Orchestra.

Citeste
Vlad Mirita si invitatii - concert de opera la inaugurarea Teatrului de Vara din Herastrau
Vlad Mirita si invitatii – concert de opera la inaugurarea Teatrului de Vara din Herastrau

Asociatia Tinerilor din Romania Pentru Cultura si Normalitate (A.T.R.C.N.) organizeaza pe 9 mai, 2009, la Teatrul de Vara din Herastrau, un spectacol extraordinar sub egida „ Asculta, simte, descOPERA!”. Invitat de onoare si gazda evenimentului va fi Vlad Mirita alaturi de care vor evolua nume consacrate ale scenei lirice din Romania si o tinara speranta, precum si invitati-surpriza din muzica pop.

Citeste
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta

Ți-ai propus ca anul acesta să îți schimbi câteva obiceiuri și să le înlocuiești cu altele, care ți-ar aduce mai multă energie și bucurie, însă până acum nu ai făcut nimic în acest sens? Din păcate, jumătate din rezoluțiile pe care oamenii și le setează an de an se pierd încă din prima lună a […]

Citeste
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?

Tot mai multe femei aleg sa devina mame dupa 35-40 de ani. Statisticile arata ca in tarile dezvoltate, in 2015, peste 5% dintre nasteri au loc dupa varsta de 40 de ani. In plus, sarcinile tardive sunt adesea la primul copil. Afla care sunt consecintele si cum pot fi prevenite riscurile astfel incat sa te […]

Citeste