Now Reading
Strategia World Class România de a crește accesibilitatea serviciilor de health & fitness în România continuă cu un nou centru World Class deschis în Constanța

Strategia World Class România de a crește accesibilitatea serviciilor de health & fitness în România continuă cu un nou centru World Class deschis în Constanța

World Class

În ultimii 5 ani, numărul românilor sedentari a crescut cu 15%, conform ultimului Eurobarometru al Comisiei Europene, ceea ce plasează România pe locul al doilea în topul națiunilor europene cele mai sedentare.

Este nevoie de eforturi susținute pentru a îmbunătăți aceste cifre, cu atât mai mult cu cât Organizația Mondială a Sănătății avertizează că lipsa activității fizice reprezintă al patrulea factor de risc major pentru mortalitatea globală.

World Class România și-a făcut o misiune din a inspira și motiva românii să fie mai activi, mai des pentru a se bucura de o viață mai sănătoasă. Dat fiind că peste 50% dintre români consideră lipsa timpului drept principala cauză pentru care nu fac sport, World Class alege să deschidă noi centre aproape de locul de muncă și de casele românilor, tocmai pentru a crește accesibilitatea serviciilor de health & fitness.

Expansiunea strategică a celei mai mari rețele de health & fitness din România continuă cu achiziționarea Pure Fitness Tomis, care va deveni cel de-al 37-lea centru World Class.

Situat în Tomis Mall, primul mall din Constanța, noul club se va bucura de o poziție privilegiată într-un loc cu tradiție și un aflux mare de oameni. Locația strategică este în concordanță cu misiunea World Class de a inspira și de a motiva mai mulți români să fie mai activi, mai des și să trăiască mai sănătos.

„Ne bucurăm să urăm bun venit membrilor Pure Fitness Tomis și tuturor constănțenilor care vor să înceapă un stil de viață sănătos, în cea mai mare comunitate #BeHealthy creată de World Class. Prin strategia noastră de extindere la nivel național, ne dorim să aducem serviciile noastre de health & fitness cât mai aproape de tot mai mulți români și, astfel, să îi motivăm să adopte mai ușor un stil de viață sănătos. Suntem încântați să le oferim tuturor clienților noștri actuali și viitori acces la tot mai multe cluburi, servicii de înaltă calitate, echipamente de ultimă generație și experți în sănătate și fitness, certificați internațional”, a declarat Kent Orrgren, CEO al World Class România.

Membrii World Class România pot alege unul dintre cele șase tipuri de abonamente: Basic, Bronze, Silver, Gold, Platinum și W. Structura abonamentelor are scopul de a oferi membrilor posibilitatea de a accesa unele sau toate facilitățile și serviciile World Class în funcție de nevoile lor.

Noul World Class Tomis va fi inclus în categoria de abonament Bronze. Abonamentele existente în Pure Fitness Tomis vor deveni locale, oferind acces doar la World Class Tomis, dar membrii pot alege oricare dintre nivelele superioare.

Noul centru de sănătate și fitness World Class din Constanța va intra într-un proces de reînnoire și rebranding, iar echipamentele, accesoriile și serviciile de health & fitness oferite vor fi aliniate standardelor World Class.

Clubul va funcționa zilnic, de luni până vineri, între orele 07:00 – 22:00, iar în weekend între orele 09:00 – 22:00.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top