Vara începe pe ritmurile energice la prima ediție internațională a Sing&Swing Project

Vara începe pe ritmurile energice la prima ediție internațională a Sing&Swing Project

București Swing Dance Society cu sprijinul Asociației C.S Feel&Dance' organizează anul acesta cea de-a patra ediție a Sing&Swing Project ce se află în același timp la prima ediție de nivel internațional, evenimentul având loc în perioada 1-3 iunie 2018, în București.

2 artiști români, un invitat special venit din Londra, un band live de muzică de Swing&Jazz și o trupa locală susțin, prin tehnica, cunoștințele și pasiunile lor, seria de spectacole, workshop-uri și petreceri organizate pentru publicul iubitor al atmosferei de muzică și dans a anilor 20-50.

Ritmurile de Jazz&Swing se vor auzi, dar mai ales simți, de-a lungul a 3 zile și nopți pline de activități ale evenimentului. Gazdele evenimenului din această ediție sunt Tonka Soul Cafe, Newton Bar și Academia de Fitness, care pun la dispoziția participanților entuziaști spații elegante, organizate și bine dotate pentru desfășurarea cât mai placută a workshop-urilor și petrecerilor.

Totodată, se anunță și activități de socializare, precum dans în aer liber în zona Piața Universității din București și un tur al Palatului Parlamentului.

La Sing&Swing Project sunt invitați și așteptați toți pasionații de muzică de calitate și live de Jazz&Swing, curioși, începători sau avansați în tehnica dansurilor din anii 20-50, pentru a descoperi vibrația și energia dinamică specifică dansurilor de Lindy Hop și Charleston cu arome de Blues pe alocuri.

Artiștii și profesorii prezenți la eveniment, care susțin momente de spectacol și workshop-urile tematice, sunt: Scott Cupit (fondator și profesor Swing Patrol – cea mai mare școală de dans pe muzică de Swing din lume), Adi Tetrade (muzician, specialitate tobe/percuție, membru al trupei The Humans – câștigători Eurovision România 2018), Ioana Lupescu (lider și antrenor principal al București Swing Dance Society precum și fondator și profesor al Asociașiei C.S Feel&Dance'), Sing&Swing Band (trupa compusă din muzicieni cu experiență ce cunosc ritmurile specifice ale Big Band-urilor anilor 20-50 și care se întâlnesc în această formulă unică doar în cadrul acestui proiect) și Soul Serenade Band (trupa românească a
cărui scop este de a ne reîndrăgosti de muzica Blues și Jazz).

Am simțit de mult timp să aduc conceptul de Sing&Swing Project la viață și mă bucură să văd cum prinde un contur din ce în ce mai clar, mai sigur, mai vibrant, și asta în special datorită oamenilor care se alătură energiei pe care o emană acest eveniment.

A pornit acum un an ca un proiect local, însa el se află în sufletul meu și al lui Adi Tetrade alături de care am pornit acest concept de un proiect local, insa el se afla in sufletul meu si al lui Adi Tetrade alaturi de care am pornit acest concept de <>, de mai mult de 4 ani.

Ne-am dorit să cream un band și un proiect ce reunește prin experiența și vibe-ul sau, muzicienii și dansatorii, într-un mod special și să realizăm evenimente ce readuc la viață atmosfera unica a Savoy Ballroom, un loc aparte din New York-ul anilor 20-50 care unea oameni din toate categoriile sociale, prin muzica de Big Band alături de dansuri vesele și energice.

Haideți să descoperim împreună de ce avea farmec acea perioadă și să ne transportam în timp! Sunt sigură că, venind la eveniment, vă veți simți voi înșivă într-un mod aparte', a declarat Ioana Lupescu, organizatoarea evenimentului Sing&Swing Project.

Programul detaliat al evenimentului este disponibil pe: www.lectiidedans.ro
Biletele se pot achiziționa online până pe 30 mai de pe: www.lectiidedans.ro, sau direct la front-desk-urile evenimentului.
Mai multe informații despre eveniment găsiși și pe pagina de Facebook București Swing Dance Society.

 

Comentează și tu
Recomandări
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi

Îţi plănuieşti următoarea vacanţă, însă nu ştii către ce ţară să te îndrepţi? Este adevărat, Europa este încărcată de istorie, de elemente arhitecturale diverse, însă Roma se află pe lista tuturor iubitorilor de călătorii, graţie edificiilor romane, a pieţelor impresionante și a gastronomiei delicioase. Nu este uşor de întocmit un număr limitat de obiective turistice […]

Citeste
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi

Timpul e valoare! E un dar incontestabil de preţios pe care începem să îl apreciem abia atunci când devine insuficient. Ne-am dori ca ziua să dureze 48 de ore şi probabil tot nu ar fi de ajuns. Tânjim după acel timp magic, care să se oprească în loc de fiecare dată când experimentăm clipe minunate. […]

Citeste
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez

Două evenimente culturale excepționale au avut loc de curând în Marea Britanie sub egida ICR Londra: pe 1 mai 2019 violonistul român Alexandru Tomescu a concertat, pe faimoasa scenă londoneză de la Cadogan Hall, alături de dirijorul Gabriel Bebeşelea şi Royal Philharmonic Orchestra.

Citeste
Vara începe pe ritmurile energice la prima ediție internațională a Sing&Swing Project
Vara începe pe ritmurile energice la prima ediție internațională a Sing&Swing Project

București Swing Dance Society cu sprijinul Asociației C.S „Feel&Dance” organizează anul acesta cea de-a patra ediție a Sing&Swing Project ce se află în același timp la prima ediție de nivel internațional, evenimentul având loc în perioada 1-3 iunie 2018, în București.

Citeste
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta

Ți-ai propus ca anul acesta să îți schimbi câteva obiceiuri și să le înlocuiești cu altele, care ți-ar aduce mai multă energie și bucurie, însă până acum nu ai făcut nimic în acest sens? Din păcate, jumătate din rezoluțiile pe care oamenii și le setează an de an se pierd încă din prima lună a […]

Citeste
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?

Tot mai multe femei aleg sa devina mame dupa 35-40 de ani. Statisticile arata ca in tarile dezvoltate, in 2015, peste 5% dintre nasteri au loc dupa varsta de 40 de ani. In plus, sarcinile tardive sunt adesea la primul copil. Afla care sunt consecintele si cum pot fi prevenite riscurile astfel incat sa te […]

Citeste