Now Reading
Varsta este doar un numar – farmecul conteaza!

Varsta este doar un numar – farmecul conteaza!

Revista Psychologies

Suntem in miezul primaverii, vremea este minunata si ni se pare ca mai este asa de putin pana la toamna… sau pana la finalul anului. Ni se pare ca timpul, momentele frumoase trec atat de repede, cand noi am vrea sa dureze o vesnicie. Si nu ne putem abtine sa ne gandim, uneori, ca anii se vor transforma, usor-usor, in spicuri albe printre firele noastre de par, in linii fine la coltul ochilor nostri. Si e adevarat, asa se intampla. Doar ca e frumos, extraordinar de frumos cand sub frunte ne este adunata o viata de intelepciune si de impliniri, iar zilele frumoase parca sunt si mai frumoase, chiar daca mai scurte… Si ne dorim doar liniste si bine, pentru ca pentru liniile fine de la coltul ochilor vom avea intotdeauna Gerovital.

Doctor in frumusete, Gerovital este marca simbol a inovatiei romanesti, creatie unica a Prof. Dr. Ana Aslan, pionier al gerontologiei medicale mondiale.

Una dintre primele game de produse anti-aging din lume, Gerovital si-a pastrat de-a lungul anilor forta si renumele, ramanand pana astazi una dintre cele mai cautate game de produse cosmetice din Romania si din strainatate.

Iar Farmec a avut grija, printr-o echipa extraordinara de cercetatori dedicati, sa-i duca mai departe menirea prin produse modern, mereu mai bune.

Gama Gerovital H3 Derma+ este o premiera in familia Gerovital, fiind primul set de produse dermato-cosmetice cu principii active puternice si eficiente destinat exclusiv farmaciilor.

Gama contine produse pentru o serie de probleme si imperfectiuni ale tenului si parului care sunt hipoalergenice, nu contin parabeni sau coloranti si sunt testate sub control dermatologic.

Doua produse anti-aging extreme de eficiente sunt capul de afis al acestei game: crema pentru fermitate si crema contur ochi. Cu formulari eficiente, care tonifica pielea si ii dau un aspect regenerat, mai proaspat si mai ferm, acestea au efecte antirid dovedite.

Fluidul  de curatare si demachere sau crema-masca regeneranta si crema activ hidratanta pentru tenul deshidratat sunt ideale pentru refacerea filmului hidrolipidic protector al pielii afectate de lipsa de apa, calmeaza si hranesc in profunzime.

Pentru tenul sensibil, predispus la iritatii si roseata, crema super-emolienta hidratanta va reduce senzatia de mancarime si inflamatia de la suprafata pielii, calmand si hidratand in profunzime.

Cat despre tenul gras, gelul spumant purfiant, emulsia hidratanta marifianta si crema acneica sunt tot atatea arme de curatare si pregatire a tenului pentru un control cat mai bun al secretiei de sebum pe parcursul intregii zile.

Gerovital Derma+ contine si o serie de produse special destinate ingrijirii parului. Binecunoscute pentru eficienta lor dovedita, produsele pentru par si scalp create de echipa de cercetare de la Cluj au inclus in aceasta gama un tratament si un sampon anticadere, dar si un sampon antimatreata si unul care adreseaza problemele scalpului sensibil. Sunt produse a caror eficienta a fost dovedita de teste aprofundate de specialitate.

Cu astfel de aliati de partea noastra, timpul poate trece linistit. Suntem pregatite sa ne bucuram de fiecare zi de minunatul dar pe care-l reprezinta viata si sa fim fermecatoare si fericite.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top