Vești mari și articole pline de culoare în noul număr VIVA!

Aprilie este luna în care înfloresc copacii și în care v-am pregătit un număr VIVA! plin de culoare și vești din viața vedetelor. 'Nu aduce anul ce aduce ceasul', ne-a spus Elena Băsescu, sintetizând astfel povestea de dragoste cu Cătălin Tomata, tatăl copilului care urmează să vină pe lume în luna mai. Descoperă un interviu de copertă sincer și direct despre sarcină și povestea de dragoste pe care o trăiește alături de partenerul său, plus un pictorial emoționant cu EBa și cei doi copii ai ei, Sofia și Traian Junior.

 

Sunt trei ani deja de când Iulia Vântur locuiește mai mult în India, unde duce viața pe care și-a dorit-o întotdeauna și unde își cultivă marea pasiune: muzica.

Nu mi-am imaginat că voi ajunge să cânt în India sau că voi intra în lumea Bollywood-ului', ne-a mărturisit vedeta. Află totul despre viața Iuliei la mii de kilometri depărtare de casă și despre relația sa cu celebrul Salman Khan, căruia îi datorează curajul de a debuta în muzică, după cum ne-a mărturisit.

Lidia Buble ți-a pregătit o mare surpriză în VIVA! de aprilie, unde o vei descoperi într-o ipostază nemaivăzută. Neconvențională și plină de viață, artista a acceptat imediat provocarea noastră de a fi mireasă pentru o zi, rol care pare să îi vină mănușă.

Descoperă o ședință foto de colecție nonconformistă, ce sparge tiparele unei nunți ca la carte, și o vedetă căreia albul îi vine de minune.

Randi, jumătatea grupului Morandi, a dat din casă. La propriu…. Artistul este extrem de rezervat când vine vorba de spațiul privat, dar a acceptat ca VIVA! să îi calce pragul locuinței.

Descoperă povestea unei case pline de culoare și personalitate, al cărei design a fost gândit chiar de Randi.

Audrey Hepburn, așa cum o știm, nu ar fi existat dacă nu exista Hubert de Givenchy, artistocratul modei pariziene. Little Black Dress nu ar fi existat dacă nu exista același Givenchy.

Citește în VIVA! un articol despre viața marelui designer și află cum a cunoscut-o pe celebra artistă, care îi datorează acestuia titlul de fashion icon'.

Dacă încă nu ai apucat să îți completezi garderoba de primăvară, VIVA! de aprilie vine în ajutorul tău cu o serie de idei fresh, pentru ca zilele însorite să te găsească pregătită.

Fie că vrei inspirație pentru un look casual, sport sau colorat, le găsești pe toate în noul număr Viva!

VIVA! de aprilie este disponibilă, din 30 martie, la chioșcurile de ziare din București și din țară.

Descoperă toate noutățile din noul număr și, pentru numai 12,99 lei, bucură-te de un cadou special împreună cu revista: o brățară.

FOTO: VIVA!

Comentează și tu
Recomandări
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi

Îţi plănuieşti următoarea vacanţă, însă nu ştii către ce ţară să te îndrepţi? Este adevărat, Europa este încărcată de istorie, de elemente arhitecturale diverse, însă Roma se află pe lista tuturor iubitorilor de călătorii, graţie edificiilor romane, a pieţelor impresionante și a gastronomiei delicioase. Nu este uşor de întocmit un număr limitat de obiective turistice […]

Citeste
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi

Timpul e valoare! E un dar incontestabil de preţios pe care începem să îl apreciem abia atunci când devine insuficient. Ne-am dori ca ziua să dureze 48 de ore şi probabil tot nu ar fi de ajuns. Tânjim după acel timp magic, care să se oprească în loc de fiecare dată când experimentăm clipe minunate. […]

Citeste
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez

Două evenimente culturale excepționale au avut loc de curând în Marea Britanie sub egida ICR Londra: pe 1 mai 2019 violonistul român Alexandru Tomescu a concertat, pe faimoasa scenă londoneză de la Cadogan Hall, alături de dirijorul Gabriel Bebeşelea şi Royal Philharmonic Orchestra.

Citeste
Vești mari și articole pline de culoare în noul număr VIVA!
Vești mari și articole pline de culoare în noul număr VIVA!

Aprilie este luna în care înfloresc copacii și în care v-am pregătit un număr VIVA! plin de culoare și vești din viața vedetelor. ”Nu aduce anul ce aduce ceasul”, ne-a spus Elena Băsescu, sintetizând astfel povestea de dragoste cu Cătălin Tomata, tatăl copilului care urmează să vină pe lume în luna mai. Descoperă un interviu de copertă sincer și direct despre sarcină și povestea de dragoste pe care o trăiește alături de partenerul său, plus un pictorial emoționant cu EBa și cei doi copii ai ei, Sofia și Traian Junior.

Citeste
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta

Ți-ai propus ca anul acesta să îți schimbi câteva obiceiuri și să le înlocuiești cu altele, care ți-ar aduce mai multă energie și bucurie, însă până acum nu ai făcut nimic în acest sens? Din păcate, jumătate din rezoluțiile pe care oamenii și le setează an de an se pierd încă din prima lună a […]

Citeste
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?

Tot mai multe femei aleg sa devina mame dupa 35-40 de ani. Statisticile arata ca in tarile dezvoltate, in 2015, peste 5% dintre nasteri au loc dupa varsta de 40 de ani. In plus, sarcinile tardive sunt adesea la primul copil. Afla care sunt consecintele si cum pot fi prevenite riscurile astfel incat sa te […]

Citeste