Now Reading
Vino alaturi de echipa Elle in cel mai cool club din lume, Nike+ Training Club!

Vino alaturi de echipa Elle in cel mai cool club din lume, Nike+ Training Club!

Revista Psychologies

Pe 30 iunie, te asteptam alaturi de ELLE & Nike+ Training Club sa participi la o sesiune de antrenament! Descarca pe telefonul tau mobil aplicatia Nike+ Training Club si vino cu noi!

Vara a debutat cu zilele sale toride, iar plaja s-a tranformat in locul preferat al tuturor! Asadar, nevoia de a fi in forma maxima este mai actuala decat oricand! Ne dorim sa fim suple, sa avem muschii definiti, sa aratam perfect in costum de baie. Ei bine, in aceasta vara totul este posibil, iarsilueta gata de plaja poate fi obtinuta intr-un mod mult mai placut, datorita Nike+ Training Club.

Pentru ca stim cat de dificil este sa te motivezi sa te apuci de antrenamente si sa nu le abandonezi, am gasit solutia potrivita: un antrenor personal, care iti ofera suportul necesar pentru momentele in care te simti totalmente lipsita de inspiratie si motivatie.

Nike a dezvoltat o aplicatie cu totul revolutionara, care te va sprijini in efectuarea antrenamentelor pentru a obtine un corp perfect de plaja. Cu Nike+ Training Club te poti antrena oricand ai timp liber si oriunde doresti, chiar si acasa sau in aer liber.Aplicatia poate fi descarcata gratuit pe dispozitive cu sistem de operare Android sau IOS.

Alatura-te echipelor Elle si Nike in atmosfera cocheta oferita de Le Club pentru a afla totul despre aplicatia care iti va pregati corpul pentru sezonul de plaja.

 

Vezi continuarea AICI.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top