Vino la Atelierele de Idei Unica să afli cum se aleg cadourile memorabile!

atelierele de idei unica

Marți, pe 11 decembrie 2018, revista Unica și glo te invită la Galeriile Galateca, la un workshop intitulat „Goana după cadouri”. Vom afla cum să cheltuim banii de cadouri cu folos și ce experiențe inedite putem dărui. Află aici cum poți obține o invitație gratuită.

Mai sunt atât de puține zile până la Crăciun, încât știm că mulți dintre voi nu au avut timp să se ocupe de alegerea cadourilor pentru cei dragi, așa că ne-am gândit să vă venim în ajutor cu câteva sfaturi și idei bine țintite, în cadrul unei noi ediții a Atelierelor de Idei Unica. Iată cine sunt invitații speciali ai workshopului.

Fabulous Muses despre cadouri fabuloase

Două dintre invitatele speciale ale workshopului „Goana după cadouri' sunt Alina Tanasă și Diana Enciu, cele cunoscute și ca Fabulous Muses. Cele două fashion bloggers vor vorbi despre alegerea cadourilor și oferirea acestora în diverse situații, inclusiv între prietene.

Adrian Asoltanie, despre relația noastră cu banii

Adrian Asoltanie este trainer, speaker și antreprenor de aproape 20 de ani. Consideră că educația financiară e un element esențial al dezvoltării individuale, un ingredient vital al succesului în viața personală și în cariera fiecăruia. Adrian ne va vorbi despre cum chetuiesc oamenii banii (nu doar cei de cadouri), dar și cum să ne pregătim bugetul personal în această perioadă și în noul an.

Ileana Badiu și fața frumoasă a reclamelor

Ileana Badiu scrie despre lucrurile care o impresionează în viața ei pe blogul super40.ro. Dar Ileana este și un talentat om de publicitate. Din această dublă perspectivă, am invitat-o să vorbim, la Atelierele Unica, despre cadouri, dărnicie și… reclame de sărbători.

Maria Comandașu și magazinul online de experiențe

Un cadou bun este cadoul care își emoționează destinatarul, este dovada că îți cunoști apropiații, le cunoști gusturile și visele, spune Maria Comandașu de la shopul online iwonder.ro Alternativă la cadourile clasice, I wonder este definiția surprizei desăvârșite, fiind prima platformă de surprize cu adevărat originale din România. I wonder strânge fonduri pentru copiii bolnavi fără posibilități financiare, prin comercializarea de experiențe cu vedete, obiecte rare cu autograf și surprize greu de realizat pe cont propriu.

Emil Rengle, despre experiența iWonder

Talentatul dansator Emil Rengle, câștigător al celui mai recent show „Românii au talent', este și el invitat la „Atelierele de idei Unica', pentru a povesti despre implicarea sa în cadourile iWonder și bucuria de a face un cadou nonconformist, pentru o cauză bună.

Cum participi la Atelierele de Idei Unica

Participarea la Atelierele de Idei Unica cu tema „Goana după cadouri' este gratuită, în limita locurilor disponibile. Pentru a obține o invitație, trebuie să te înscrii pe acest link și, dacă vei avea noroc, te vei număra printre cei care vor primi invitații gratuite pe e-mail. Grăbește-te să te înscrii!

Comentează și tu
Recomandări
radio romania muzical, concert muzica clasica
De ziua Radio România Muzical, violonistul Alexandru Tomescu și Corul de Copii Radio România cântă la ParkLake Shopping Center din București, iar în Librăriile Humanitas și pe carturesti.ro sunt Zilele muzicii clasice

În ziua în care Radio România Muzical, unicul post românesc dedicat muzicii clasice, împlinește 22 ani de existență, violonistul Alexandru Tomescu și Corul de Copii Radio România, dirijor Răzvan Rădos, la pian Madgalena Faur, vor cânta la ParkLake Shopping Center din București, într-un eveniment din cadrul campaniei “Ascultă 5 minute de muzică clasică”.

Citeste
Livre Paris 2019
Prima zi la Livre Paris 2019 – ministrul francez al Culturii a vizitat standul ICR: Este un mare succes!

Cel mai mare eveniment dedicat cărţii în Franţa, Livre Paris, ediţia a 39-a, s-a deschis joi seară, la Porte de Versailles, în prezenţa unui public numeros, celebrând Europa şi valorile ei.

Citeste
femeie cu spatele care tine steagul uniunii europene cu ambele maini
Românii vor oprirea defrișărilor și reducerea poluării, investiții in educație și în autostrăzi

10 propuneri ale cetățenilor români privind reinventarea UE sunt supuse votului europenilor, în cea mai mare consultare publică de pe continent. 120.000 de români au votat online în campania derulată în toate cele 27 de state membre UE.

Citeste
atelierele de idei unica
Vino la Atelierele de Idei Unica să afli cum se aleg cadourile memorabile!

Marți, pe 11 decembrie 2018, revista Unica și glo te invită la Galeriile Galateca, la un workshop intitulat „Goana după cadouri”. Vom afla cum să cheltuim banii de cadouri cu folos și ce experiențe inedite putem dărui. Află aici cum poți obține o invitație gratuită. 

Citeste
Psihologia camerei copilului: cum îl pot influența amenajările interioare pe cel mic
Psihologia camerei copilului: cum îl pot influența amenajările interioare pe cel mic

În design interior, se discută mult impactul pe care îl au amenajările interioare asupra stării de spirit și emoțiilor noastre, prin elemente precum culorile folosite, lumina naturală și artificială sau utilizarea spațiului. Copiii sunt chiar mai susceptibili la aceste influențe, așa că importanța amenajării camerei copilului nu trebuie subestimată. Camera copilului devine spațiul în care […]

Citeste
(P) Jucarii educative pentru copii: ce alegem pentru cei mici?
(P) Jucarii educative pentru copii: ce alegem pentru cei mici?

Ce jucarii educative sunt mai potrivite pentru copiii nostri? Ar trebui sa le diferentiem pe grupe de varsta? Exista jucarii educative pentru copii de 2 ani? Care sunt categoriile de jucarii educative specifice pentru varstele de 4-5 ani? Intrebari de acest gen ii bantuie din ce in ce mai des pe parintii aflati la inceput […]

Citeste