Viva! Charity Gala – sprijinul nostru devine speranta

In urma cu patru ani, Fundatia Ringier lansa programul „Ajuta Copiii!', menit sa vina in sprijinul copiilor afectati de maladii cumplite, dar vindecabile. Din 2013 si pana acum, eforturile de strangere de fonduri pentru micutii din program au fost impulsionate prin lansarea Viva! Charity Gala, care a devenit unul dintre cele mai cunoscute evenimente caritabile din Capitala.

Programata initial pentru luna noiembrie a anului trecut, gala a fost amanata din respect pentru victimele tragediei din clubul Colectiv si reprogramata pentru luna februarie. Conceptul initial s-a pastrat: Viva! Charity Gala este centrata in jurul unei licitatii silentioase de obiecte de arta si de decor, cele mai multe unicat.

Considerati cel mai bine vanduti pictori in viata, Sorin Ilfoveanu si Stefan Caltia tin capul de afis al licitatiei organizate in cadrul noii editii Viva! Charity Gala.

Celor doi mari artisti li se alatura alti pictori, fotografi, designeri, dar si companii, ce au ales sa sustina evenimentul donand lucrari in editii limitate sau chiar unicat.

Astfel, poate cei mai celebri doi fotografi romani, Cosmin Bumbut si Alex Galmeanu, sunt prezenti prin doua compozitii alb-negru sensibile.

La limita dintre fotografie si studiu antropologic, Florin Ghenade doneaza una din piesele proiectului „Arbori Batrani, vernisata in noiembrie de Galeria Posibila, cea care pune la dispozitie si colajul Last Day of Spring'.

Lucrarea face parte din proiectul Taietura perfecta, construit in jurul lumii pictorului Stefan Caltia si a designerului vestimentar Valentina Vidrascu – cea care, la randul sau, este prezenta in cadrul licitatiei cu o ie lucrata manual.

Tudor Plaiesu, artist stabilit de ani buni in Germania, doneaza lucrarea „Symphony Inside, care intruchipeaza o silueta feminina, realizata in vin pe hartie Fabriano.

Unul dintre cele mai pretioase obiecte licitate in seara de 22 februarie este colierul Imperiale, donat de Le Midi, o creatie unica din 148 de perle cultivate si 3 trandafiri de coral sculptati manual, cu accente de jad.

Materialele pretioase, dar de cu totul alta natura, compun alta piesa de rezistenta a licitatiei, consola „Love Birds', realizata de Hamid Nicola Katrib din marmura Calacatta si lemn Wenge.

Designul interior este reprezentat in cadrul Viva! Charity Gala si prin sculptura Serafim', realizat din lemn slefuit dintr-o veche usa a unei case din Sibiu, si prin doua piese superbe:

scaunul Lana pentru Photoliu, ce s-a bucurat de aparitii in publicatii precum Vogue Living, The Wall Street Journal sau The New York Times, si fotoliul Pogany, o creatie unica, realizata de decoratoarea Genoveva Hossu.

Catalogul de licitatii este completat de doua dintre companiile-sponsor ale Galei: Douglas doneaza parfumul exclusiv Sospiro Opera, iar Lexus Romania liciteaza un drive test de o saptamana la volanul noului SUV Lexus NX.

Si tu poti sa ajuti! Oricine poate sprijini cauza acestor micuti, donand un SMS de 2 euro la numarul 8828 sau licitand, chiar si de la distanta, unul dintre obiectele din cadrul Galei.

 

Descopera toate produsele donate pe www.vivacharitygala.ro!

Comentează și tu
Recomandări
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi

Îţi plănuieşti următoarea vacanţă, însă nu ştii către ce ţară să te îndrepţi? Este adevărat, Europa este încărcată de istorie, de elemente arhitecturale diverse, însă Roma se află pe lista tuturor iubitorilor de călătorii, graţie edificiilor romane, a pieţelor impresionante și a gastronomiei delicioase. Nu este uşor de întocmit un număr limitat de obiective turistice […]

Citeste
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi

Timpul e valoare! E un dar incontestabil de preţios pe care începem să îl apreciem abia atunci când devine insuficient. Ne-am dori ca ziua să dureze 48 de ore şi probabil tot nu ar fi de ajuns. Tânjim după acel timp magic, care să se oprească în loc de fiecare dată când experimentăm clipe minunate. […]

Citeste
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez

Două evenimente culturale excepționale au avut loc de curând în Marea Britanie sub egida ICR Londra: pe 1 mai 2019 violonistul român Alexandru Tomescu a concertat, pe faimoasa scenă londoneză de la Cadogan Hall, alături de dirijorul Gabriel Bebeşelea şi Royal Philharmonic Orchestra.

Citeste
Viva! Charity Gala – sprijinul nostru devine speranta
Viva! Charity Gala – sprijinul nostru devine speranta

In urma cu patru ani, Fundatia Ringier lansa programul „Ajuta Copiii!”, menit sa vina in sprijinul copiilor afectati de maladii cumplite, dar vindecabile. Din 2013 si pana acum, eforturile de strangere de fonduri pentru micutii din program au fost impulsionate prin lansarea Viva! Charity Gala, care a devenit unul dintre cele mai cunoscute evenimente caritabile din Capitala.

Citeste
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta

Ți-ai propus ca anul acesta să îți schimbi câteva obiceiuri și să le înlocuiești cu altele, care ți-ar aduce mai multă energie și bucurie, însă până acum nu ai făcut nimic în acest sens? Din păcate, jumătate din rezoluțiile pe care oamenii și le setează an de an se pierd încă din prima lună a […]

Citeste
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?

Tot mai multe femei aleg sa devina mame dupa 35-40 de ani. Statisticile arata ca in tarile dezvoltate, in 2015, peste 5% dintre nasteri au loc dupa varsta de 40 de ani. In plus, sarcinile tardive sunt adesea la primul copil. Afla care sunt consecintele si cum pot fi prevenite riscurile astfel incat sa te […]

Citeste