VIVA! de august: ghidul complet de vacanță!

delia, viva!

Cea mai așteptată lună de vară a venit! Și, cum luna august este, în general, luna concediilor, și actuala ediție VIVA! a fost pregătită special pentru a-ți completa bagajul de vacanță.

Excentrică așa cum o știm, Delia este protagonista uneia dintre cele mai îndrăznețe ședințe foto din istoria VIVA!, rezultatul fiind cu aevărat spectaculos. Nu, nu am vorbit cu Delia despre vacanțe, deși probabil ar fi fost subiectul ei preferat…

Am reușit să obținem unul dintre cele mai sincere interviuri pe care artista le-a acordat vreodată, în care vorbește despre cele mai ascunse trăiri. Cum este, de fapt, viața Deliei, dincolo de micul ecran, dincolo de imaginea excentrică pe care o promovează?

Aflați totul din noul număr al revistei VIVA! Dar asta nu e tot! Cum se înțelege cu soțul ei, cum reușește să mențină flacăra aprinsă în căsnicie și ce crede despre trădare, totul în interviu.

Așa cum v-am obișnuit, seria exclusivităților continuă! Alexia Eram și Mario Fresh, unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz, au făcut primul pictorial împreună, oferind, totodată, și primul inetrviu… la dublu!

Cum este dragostea la vârsta majoratului și cum a fost primul „Te Iubesc”? Ce surprize își fac și ce planuri au pentru viitorul apropiat, când Alexia va pleca la Londra, la studii? Aflați totul în noul număr al revistei VIVA!

Dar surprizele nu se opresc aici! Mihai Morar acceptă rar să ofere interviuri, dar a făcut o excepție pentru VIVA! Cum și-a cunoscut soția, cum a cerut-o în căsătorie și ce amintiri are de la shooting-ul pentru VIVA!, pe care l-a făcut în urmă cu opt ani, cu fetițele lui gemene? Prezentatorul TV a deschis sertare de mult închise, special pentru voi, cititorii VIVA!.

Octavian Strunilă este prezentatorul reality-show-ului “Ultimul Trib”, ce se va difuza la Antena 1, și ne-a oferit un interviu chiar înainte de a începe aventura din Madagascar.

La rândul ei, Irina Rimes, noul jurat de la Vocea României, ne-a oferit detalii exclusive din noul sezon al emisiunii. În cazul în care îi știți doar piesele și vă doriți să o cunoașteți mai bine pe Irina, vă invităm să citiți interviul din VIVA!

Dar asta nu e tot! În noul numar al revistei VIVA! puteți citi amănunte interesante despre viața fabuloasă a Oliviei de Havilland, actrița din “Pe Aripile Vântului”, care tocmai a împlinit 102 ani, dar și o serie de articole inspiraționale de Travel & Lifestyle, menite să te poarte cu gândul acolo unde poate chiar vei ajunge într-o zi. Nu în ultimul rând, ți-am pregătit 130 de imagini de Fashion & Beauty, pentru o vacanță ca la carte.

Nu uita să faci loc și revistei VIVA! în bagajul tău de vacanță! O poți găsi la chioșcuri începând cu 1 august, împreună cu un cadou care îți va completa perfect outfit-ul pe perioada verii: un chocker.

Loading...
Comentează și tu
Recomandări
conferinta internationala de psihanaliza
Societatea Română de Psihanaliză organizează cea de-a X-a ediție a Conferinței Internaționale de Psihanaliză

Societatea Română de Psihanaliză organizează cea de-a X-a ediție a Conferinței Internationale de Psihanaliză.

Citeste
secventa din copilul lui noe
„Copilul lui Noe” la Festivalul National de Teatru

„Copilul lui Noe” este piesa montată de Chris Simion Mercurian la Festivalul National de Teatru ce are loc între 19 și 29 octombrie.

Citeste
workshop psychologies la bucuresti mall
Vârsta la feminin

„Old age is not for sissies” spunea Katharine Hepburn. Adică înaintarea în vârstă nu e ceva pentru cei slabi de înger. Atunci pentru cine e?

Citeste
delia, viva!
VIVA! de august: ghidul complet de vacanță!

Cea mai așteptată lună de vară a venit! Și, cum luna august este, în general, luna concediilor, și actuala ediție VIVA! a fost pregătită special pentru a-ți completa bagajul de vacanță.

Citeste
Jurnalul unei bufnițe, o campanie recomandată de Libertatea
Jurnalul unei bufnițe, o campanie recomandată de Libertatea

Marți, 16 octmbrie, începe o nouă campanie recomandată de Libertatea: Jurnalul unei Bufnițe.

Citeste
concert afis sala radio
Gabriel Croitoru va cânta pe vioara lui George Enescu, la Sala Radio!

Ați ascultat vreodată vioara de colecție pe care cânta George Enescu? Dacă nu ați avut încă ocazia, nu trebuie să pierdeți concertul susținut vineri, 12 octombrie (19.00), la Sala Radio, de violonistul GABRIEL CROITORU, alături de Orchestra Națională Radio și sub bagheta dirijorului de talie internațională NICOLAE MOLDOVEANU.

Citeste