VIVA! de Iulie: Love is in the air

vladimir draghia si familia pe coperta viva

Ediția de iulie a revistei VIVA! este, de azi, pe piață! Luna aceasta sărbătorim iubirea, iar coperta revistei este prima dovadă în acest sens.

La doar câteva săptămâni după întoarcerea de la Exatlon, Vladimir Drăghia, câștigătorul concursului, a acceptat propunerea VIVA! de a face un pictorial împreună cu logodnica lui, Alice și cu fiica lor, Zora, fiind, de altfel, prima ședință foto profesionistă a familiei.

Mai mult decât atât, Vladmir Drăghia a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, faptul că a cerut-o în căsătorie pe Alice, dar ne-a furnizat și amănunte exclusive despre nunta care va avea loc pe data de 21 iulie: „A fost aproape foarte romantic (râde). Hotărâsem la Exatlon să fac asta, pe când număram lunile pline, pe când aveam timp să le ordonez pe toate. Spun aproape foarte romantic pentru că planul era să o cer în aeroport, imediat ce ieșeam pe porțile alea de la Aeroportul Otopeni, Sosiri, ceea ce ar fi fost ca în filme, știu, dar pentru că m-am întors printre ultimii și erau sute de oameni care ne așteptau acolo, nu am vrut să pun presiune pe ea, să-i pun întrebarea de față cu toți oamenii. Nu am vrut să se simtă încolțită, așa că am așteptat să rămânem doar noi trei, în parcarea aeroportului, departe de străini, și m-am pus într-un genunchi (după două ezitări), am rupt ambalajul de la o ciocolată, pentru că nu aveam inel de logodnă la momentul respectiv, l-am transformat într-un inel, și am întrebat-o dacă mă lasă să îmbătrânesc lângă ea.”, a specificat Vladimir.

Dar Vladimir și Alice nu sunt singurul cuplu care și-au povestit iubirea în numărul de iulie al revistei VIVA! Monica Davidescu și Aurelian Temișan au aniversat 23 de ani de când sunt împreună, fiind unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz-ul românesc.

Ce i-a legat în toți acești ani, cum au încercat anumite persoane să le distrugă relația, cum au trecut peste greutăți și peste gelozii, aflați totul din VIVA! Pictorialul este, de asemenea, unul de excepție, în trei, alături de fiica lor, Dora.

Petrecerea VIVA! –  cel mai așteptat eveniment monden al anului! Pentru că vrem ca fiecare dintre voi să simtă că a luat parte la evenimentul nostru, chiar și de la distanță, vă oferim 200 de imagini care să vă introducă în atmosfera cu adevprat fabuloasă de la VIVA! Party.

Cum s-au îmbrăcat vedetele, cine le-a însoțit pe covorul roșu, cum s-au distrat, toate acestea le vedeți în 200 de fotografii exclusive ce au surprins totul.

Dar asta nu e tot! Andreea Bălan și-a schimbat radical stilul vestimentar și s-a lăsat pe mâinile stilistei noastre pentru o schimbare îndrăzneață de imagine. Totul, într-un pictorial inediat, de șase pagini, în care vedeți o Andreea Bălan matură, dar extrem de elegantă și sofisticată.

 VIVA! de iulie este disponibilă, din 2 iulie, la chioșcurile de ziare din București și din țară. Descoperă toate noutățile din noul număr și, pentru numai 13,99 lei, bucură-te de un cadou special împreună cu revista: o apă micelară, perfectă pentru tenul tău.
Loading...
Comentează și tu
Recomandări
Apa Termală Herculane. Calmează şi decongestionează pielea sensibilă
Apa Termală Herculane. Calmează şi decongestionează pielea sensibilă

Apa Termală Herculane este originală, unică şi imposibil de reprodus. […]

Citeste
gabor mate portret
Dr. Gabor Maté, celebrul specialist în adicții, vine în premieră la București, la invitația Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei

Unul dintre cei mai apreciați specialiști în studiul adicțiilor și tratarea traumelor, Dr. Gabor Maté, se va afla la București pe 2 și 3 octombrie 2018. Dr. Maté vine la București la invitația Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei (ISTT), unde va susține pentru prima oară o conferință despre dependențe și mecanismul acestora, precum și despre fenomenul care se află în spatele lor: trauma și legătura dintre aceasta și boli.

Citeste
Gerlinéa Program Slabire
Visul unei luni de toamnă

De câte ori nu ai visat la o pastilă sau o licoare miraculoasă, care să te ajute să slăbești într-o lună cât alții într-un an? Să-ți subțieze talia, sănătos și ușor? Să te ajute să scapi de colăceii de grăsime, fără înfometare? Și de burtică, fără zeci de abdomene, zilnic? Ei bine, ea există în suplimentele Gerlinéa.

Citeste
vladimir draghia si familia pe coperta viva
VIVA! de Iulie: Love is in the air

Ediția de iulie a revistei VIVA! este, de azi, pe piață! Luna aceasta sărbătorim iubirea, iar coperta revistei este prima dovadă în acest sens.

Citeste
Regata Marii Uniri – Flotila România Centenar, la Londra
Regata Marii Uniri – Flotila România Centenar, la Londra

„Regata Marii Unirii – Flotila România Centenar” este primul mare eveniment al toamnei derulat la Londra de Institutul Cultural Român, în zilele de 8 și 9 septembrie, proiect ce face parte din amplul program de celebrare a Centenarului Marii Uniri.

Citeste
Școlari deștepți, părinți înțelepți
Școlari deștepți, părinți înțelepți

Cum pot copiii să se adapteze mai bine ritmului școlar? […]

Citeste