Now Reading
Cozi la cozonaci din supermarket

Cozi la cozonaci din supermarket

Revista Psychologies

Sarbatorile de acum???? Nu am inteles eu intrebarea sau nu a fost pusa corecrt? Sarbatorile de altadata, da. Cu asta sunt de acord. Miros de cozonaci,de sarmale, de caltabos. Imi aduc aminte de tot freamatul din preajma sarbatorilor de iarna, de mama care in dimineata zilei de Craciun se trezea pe la ora 5 si cand faceam si noi ochi, era gata mamaliga. Sarmalele erau aburinde pe masa.

Acum: cozi la cozonaci din supermarket care dupa mine nu prea miros a cozonaci, cozi la carnatii facuti nu se stie cum si de cine. Cozi, cozi, cozi. Deci sarbatorile de acum se reduc la cozi, la cele cateva zile libere pe care ti le petreci tot in fata calculatorului.

Majoritatea celor tineri nu inteleg sarbatorile decat ca pe un prilej de a nu iesi dintr-o cabana unde nu vor sti cand a inceput sarbatoarea Craciunului si cand s-a terminat. Sa nu credeti ca vor sta la gura vreunei sobe cantand colide . Nuu! Vor asculta manele, se vor imbata, se vor trezi a doua zi dimineata si o vor lua de la capat si tot asa …

Si ce sarbatori minunate au fost! Cei mai in varsta sunt prea plictisiti de alegeri, de stresul de la serviciu, de aglomeratia din trafic, de, de, de… De toate si tot ce ne inconjoara.o sa spuneti: este o baba care bate campii. Dar fiti sinceri – nu va este dor de sarbatorile de altadata? Cred ca si cei tineri si-ar dori altfel de sarbatori dar atunci nu ar mai fi cool!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top