Now Reading
Sunt scopuri obscure aici si multe interese

Sunt scopuri obscure aici si multe interese

Revista Psychologies

Eu cred ca aceasta criza economica mondiala a fost bine planificata dinainte pentru a se atinge niste scopuri. E pacat totusi ca americanii nu au invatat nimic din toata aceasta nebunie si continua sa ia credite fara a le putea plati.

Oricum cred ca solutii s-ar gasi daca intr-adevar s-ar dori acest lucru. Eu cred ca se asteapta momentul oportun pentru revenire din criza, dar deocamdata acel moment nu a venit. E pacat ca sufera atatia oameni care isi pierd locurile de munca, isi pierd afacerile etc. E o mare greseala ca se pompeaza in continuare bani in multele banci si ca se fac imprumuturi.

Solutia pentru criza nu e insertia de masa monetara pe piata ci ar trebui gasite solutii eficiente de inlaturare a crizei care sa nu duca la indatorari inutile. E ca si cum toti se scufunda si mai adanc in noroi sau in nisipuri miscatoare.

E nevoie de solutii viabile pe termen lung cat si de constientizarea faptului ca e loc pentru toata lumea pe glob si ca trebuie mai multa precautie in alegerea mijloacelor de control ale economiei, plus de asta in Romania oricum a fost criza economica tot timpul, nu e asa de azi pe maine.

Cred ca anumite pierderi trebuiesc acum acoperite sub umbrela crizei. Sunt scopuri obscure aici si multe interese. Mereu e vorba de profit. Pentru revenire din criza ar trebui ca cei bogati sa se sature o data de facut rau si de bani. E regretabil. Chiar nu ne mai trezim o data?!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top