Treci printr-o situație dificilă pe care nu mai știi cum să o gestionezi? Nu ești singur și nici nu ar trebui să fii. Toți ducem lupte în interiorul nostru despre care ne e greu să vorbim. Primul pas în căutarea ajutorului te-a adus aici. În calitate de specialist, te pot însoți în căutările tale spre adevărul tău, te pot însoți în explorarea autenticității tale și în căutarea răspunsurilor. Un drum poate fi parcurs mai ușor în doi.
Rolul meu este să își fiu alături indiferent de calea pe care alegi să mergem în această călătorie a sufletului. Să te ajut să fii mai atent acolo unde e cazul, să schimbi perspective care îți vor schimba viitoarele acțiuni, să faci alegeri mai conștiente, să diminuezi vinovăția sau rușinea, să clarifici ce îți dorești, să ai mai multă compasiune față de tine și ceilalți.
Te invit să colaborăm împreună într-o altfel de relație: una terapeutică și echilibrată.
Toți avem nevoie să aparținem unui grup. La început, primul grup este familia de origine. Abordarea sistemică presupune că famila este un sistem, iar membrii ei alcătuiesc subsisteme (ex. subsistemul părinților, copiiilor, etc.). Astfel, oamenii se află într-o relație de interdependentță unii față de alții și au creat si respectă legile (regulile) sistemului din care fac parte. Problemele individului care se prezintă în terapie sunt văzute ca fiind ale sistemului și nu doar individuale. Provocările vieții care apar în subsisteme zguduie echilibrul din relații și uneori acestea devin disfuncționale. În ședințele de terapie sistemică, pot fi văzute perspective diferite din unghiuri diferite prin diverse tehnici cum ar fi jocul de rol. Perspectivele noi sunt puse în comportamente noi ceea ce deblochează comunicarea dintre indivizi și per ansamblu modul în care interacționează oamenii și îi face mai flexibili iar relațiile lor devin mai satisfăcătoare.