Now Reading
Angelina Jolie – Familia imi da pace interioara

Angelina Jolie – Familia imi da pace interioara

Revista Psychologies

Angelina Jolie la 35 de ani, uimeste de fiecare data prin naturalete, eleganta si franchete.

Are o familie desavarsita – sase copii (trei naturali si trei infiati) si un sot celebru, o cariera construita exact la momentul potrivit, astfel ca rolurile i se potrivesc manusa, iar actiunile sale caritabile i-au implinit viata, ajutand-o sa-si descopere noile fatete ale personalitatii.

A stralucit anul acesta la Cannes, printre nenumarate alte staruri si alaturi de cei dragi, cu ocazia promovarii filmului de animatie Kung Fu Panda 2, in care, prin vocea ei, da viata Tigroaicei.

S-a implicat cu placere in acest nou proiect de animatie si a lucrat alaturi de Jack Black (vocea ursului panda Po), Dustin Hoffman (maestrul Shifu) si regizoarea Jennifer Yuh Nelson.

In cele ce urmeaza, vorbeste despre film, adoptie si numeroasa ei familie.

Cum au reactionat copiii dvs. cand au auzit ca mama lor este vocea Tigroaicei, personaj intr-un film de animatie?

Angelina Jolie: Le place filmul. Au ras tot timpul, dar eu cred ca le place mai mult personajul Po interpretat de Jack Black decat personajul meu. Trebuie sa le reamintesc ca si mami e un personaj cool (rade).

De-asta ati luat parte la un film de animatie?
A.J.: Mi-a placut ideea patrunderii in aceasta minunata lume a fanteziei in care copiii se distreaza asa de bine. Filmul are un mesaj dragut despre familie, relatii si dragostea care poate aduce atata fericire si siguranta. Astfel de filme le ofera copiilor lectii importante si pretioase de viata si chiar sunt mandra ca am facut parte din echipa.

Se vorbeste in film si despre adoptie (Po, ursul panda, a fost crescut de Ed). Le-ati vorbit copiilor dvs. despre asta (trei dintre copiii cuplului Jolie-Pitt sunt adoptati, iar trei sunt naturali, n.r.)?

A.J.: Da. Au fost curiosi, insa nu au nicio problema cu ideea de adoptie sau orfelinat, nu resimt nimic negativ sau deranjant cu privire la asta. Au existat astfel de discutii de multe ori in familia noastra, asa ca, privindu-l pe Po, s-au simtit chiar mandri. A fost, de fapt, o reactie minunata la film.

Copiii par a fi o uriasa sursa de bucurie pentru dvs…

A.J.: Au fost una dintre cele mai mari surprize ale vietii pentru mine. Cand eram mai tanara, nu-mi imaginam cum este sa fii mama. Sentimentele materne s-au dezvoltat si au devenit mai profunde odata cu adoptiile si cu viata alaturi de Brad, care m-a facut sa-mi doresc propriii copii. Vazandu-i cat sunt de fericiti si de sanatosi, am un sentiment de pace si de implinire. Sunt multumita sa stiu ca le-am oferit o viata sigura si plina de speranta. Intr-o familie numeroasa, poate fi si haos uneori, dar este si o mare pace interioara. La sfarsitul zilei, este cel mai de pret sentiment din lume.

 

Citeste continuarea interviului in revista Psychologies, numarul de septembrie 2011

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top