Now Reading
Revista Psychologies, editia de noiembrie

Revista Psychologies, editia de noiembrie

Revista Psychologies

Andi Vasluianu este prima vedeta de sex masculin din Romania care apare pe coperta Psychologies! Asteapta-te la un interviu spumos, ce iti va aduce des zambetul pe buze, dar si la o perspectiva foarte profunda si matura asupra vietii.

Si pentru ca am conceput o editie despre barbati destinata femeilor, ne-am gandit sa decodam felul in care gadesc barbatii, despre femei, cuplu si paternitate, dar si care sunt acele disfunctii sexuale masculine care pot dinamita relatia de cuplu.

Mai discutam si despre implicatiile psihologice ale avortului, de ce devin unii oameni narcisisti si cum sa ne purtam cu ei, sau cum ii poti dezvolta copilului tau iubirea pentru studiu.

In zona de wellbeing un medic dermatolog de vorbeste despre greselile care duc la aparitia acneei si cum se poate trata, un medic ortoped ne atentioneaza ce efecte dezastruoase are asupra organismului pozitia incorecta pe scaun, la birou, iar un nutritionist ne prezinta veleitatile mai multor tipuri de carne, pentru o alegere constienta si benefica organismului.

 

Lectura placuta!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top