Now Reading
Revista Psychologies, ediția de septembrie 2018

Revista Psychologies, ediția de septembrie 2018

Avatar photo

Revista Psychologies, ediția de septembrie, te așteaptă la punctele de vânzare a presei!

Începe toamna în forță alături de Psychologies! Dosarul special pune sub lupă munca! De ce muncim? Pentru bani, statut, e o vocație sau poate o modalitate să fugim de celelalte aspecte ale vieții?

Dacă ți-e teamă să conduci, analizăm în detaliu această fobie, sursele ei dar și soluțiile, vedem cum să răspundem bullying-ului pe internet, și în ce fel singurătatea ne afectează viața.

El câștigă mai puțin decât ea sau nu lucrează deloc. E întreținut, profitor? Cum mai stau astăzi lucrurile într-o societate unde sex rolurile tradiționale s-au dat peste cap.

Cupluri în care partenerii fac sex rar sau deloc, dar încă rezistă și spun că sunt fericiți. A, și nu înșeală. Sună interesant, surprinzător? Citește ediția de septembrie și vezi ce-i leagă pe acești oameni.

Rușinea poate fi îmblânzită, îți spunem noi cum, iar dacă te gândești să faci un copil și ai 40+, ți-am pregătit un articol dedicat pe această temă.

Zona de wellbeing este bogată și ea, și analizează serios trei elemente care țin de frumusețea și sănătatea noastră: acneea la maturitate, ce impact au murăturile asupra organismului, cum stau lucrurile cu hepatitele B și C.

Evident și în această lună revista Psychologies este însoțită de o carte:

 

Lectură plăcută!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top