Now Reading
Revista Psychologies, editia decembrie 2016

Revista Psychologies, editia decembrie 2016

Avatar photo

Sunt orgoliosi, dar, de fapt, le e teama sa nu fie raniti ori ca nu sunt suficient de buni. Te-ai saturat de oamenii care vor sa aiba intotdeauna dreptate? Noi te invatam cum sa te porti cu ei!

Aventurile de-o noapte sunt percepute extrem de diferit de catre femei si barbati. Pasiuni mistuitoare sau sperante desarte de a doua zi? Analizam plusurile si minusurile aventurilor de-o noapte, si atat iti spunem: beneficiile pot fi surprinzatoare!

Tu cat de fericita esti la serviciu? In Psychologies decembrie am facut o lista a lucruri ce compun job-ul perfect!

Stiai ca dependentele pot fi si… bune?! In aceasta editie iti spunem care sunt acele dependente nevinovate ce iti fac viata mai frumoasa, si asupra carora e bine sa te concentrezi ori de cate ori ai chef.

Citeste si tu Ghidul unui tata divortat! Mai ales daca tocmai v-ati despartit, ori iubitul tau a fost casatorit si are un copil.

De luni, de la 1, de la anul… De cate ori nu ai incercat sa te lasi de fumat? Afla de ce nu ai reusit, dar si cum sa renunti la acest obicei daunator

Ce ne place la barbati? Care mai e moda? Am pregatit o ancheta amuzanta despre calitatile masculine fara de care nu putem trai!

Da, cateodata adevarul face mai mult rau decat bine. Invata sa minti… respectuos! Iti spunem noi cum.

Ti-au facut viata un calvar? Invata sa iti ierti parintii. In Psychologies decembrie ai un dosar special despre dramele de familie.

Iti prezentam doua experiente de viata care iti vor da de gandit, ce efecte au pacatele parintilor asupra copiilor, si cum ne putem vindeca de trecut, dar si care sunt cele 10 lucruri OBLIGATORII pe care trebuie sa le faca un parinte bun.

Parinti tai sunt dominatori sau manipulatori? Relatia cu ei este cat se poate de toxica, trebuie sa inveti  cum sa le pui limite.

Ai nevoie de un nou hobby? Iti intareste musculatura coapselor, a abdomenului si te elibereaza complet de stres. Luna aceasta iti spunem ce beneficii fabuloase iti ofera schiul. Doar e de sezon!

Oh, la laaaaaaaa… Sa te pricepi la vinuri e o dovada de rafinament! In Psychologies decembrie ti-am pregatit o lectie speciala care te va transforma intr-un veritabil expert.

 

Peisaj ca in Stapanul Inelelor si peste 160 de conace pastrate impecabil. Tu stii ce minunatii ascunde Covasna? Printul Charles o adora iar tu vei dori sa-ti faci bagajele imediat!

 

Cum sa lucrezi pentru un idiot – cartea disponibila impreuna cu revista Psychologies, editia de decembrie 2016.

cum sa lucrezi pentru un idiot ok FINAL Q.cdr

Cum sa lucrezi pentru un Idiot ne recomanda sa recunoastem ca suntem lipsiti de puteri in fata sefilor din viata noastra. Dar a purta ranchiuna sefului este ca si cum ai bea otrava si ai astepta ca seful sa moara. Aceeasi tehnologie care a permis ignorantei din biroul sefului sa devina virala te poate ajuta sa te protejezi si sa pastrezi controlul asupra Idiotului tau Interior. Nu toti sefii sunt idioti si nu toti idiotii sunt sefi. Lasa-l pe dr. Hoover sa te ajute sa gasesti intelepciunea de a cunoaste deosebirea.

John Hoover, PhD, este un indragit instructor de cadre de conducere si expert in leadership/comunicare. A fost scriitor, producator si director de proiect pentru Divizia Marketing/Divertisment din compania Disney si manager general de divizie la McGraw-Hill. Este autorul mai multor carti despre leadership, creativitate si performante de varf.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top