Now Reading
Revista Psychologies ediția ianuarie 2018

Revista Psychologies ediția ianuarie 2018

Avatar photo

Revista Psychologies, ediția de ianuarie, te așteaptă la punctele de vânzare a presei!

Nu-ți găsești un partener de cuplu, nu vrei să apelezi la Tinder și ai senzația că șansele de a cunoaște pe cineva sunt 0? În această ediție îți explicăm cum funcționează o agenție de matchmaking, poate e o alternativă bună…

Când te-ai lovit cu degetul mic de colțul patului, în trafic sau la birou într-o situație foarte stresantă… cu toții mai scăpăm câte o înjurătură. Dar știai că înjurăturile pot avea rol terapeutic?

Tu de ce ai nevoie ca să îți placă la serviciu? În Psychologies de ianuarie te invităm să îți evoluezi viața profesională. Poate, cine știe, e timpul pentru o schimbare!

În mod cert, o despărțire vine la pachet cu (multă) suferință, însă e important să folosim acest eveniment în favoarea noastră. În ediția curentă îți spunem cum.

Fanteziile sexuale sunt sănătoase și chiar recomandate pentru sănătatea emoțională a cuplului. Cum să lăsăm rușinea la o parte? Detalii în Psychologies de ianuarie.

Idolii ne fac să ridicăm ștacheta aspirațiilor, dar pe cine e indicat să admirăm? Când un model ne face bine și când nu? Câteva confesiuni de la cititoare ne oferă o nouă perspectivă.

De câte ori nu ai auzit: „Eu știu cel mai bine, eu sunt cel mai grozav, nimeni nu este așa de bun ca mine“ sau „nici nu știe ce a pierdut, nu o să găsească alta ca mine“. Narcisismul iese la iveală ca să ne protejeze, dar, de fapt, este o formă de autosabotare pe care e bine să o controlăm.

Viața ți s-a schimbat complet și ești nevoită să o iei de la capăt. Cum faci asta fără să te lași pradă disperării? Îți spunem noi în ediția de ianuarie Psychologies.

„Cum să-ți reinventezi viața, Cum să pui capăt comportamentelor negative și să te simți din nou bine“ este o carte pe care ar trebui să o citească fiecare dintre noi, căci prezintă felul în care ne autosabotăm fără să știm și lista capcanelor mentale pe care le putem avea. Povestim despre ea în paginile revistei…

Schimbarea este un proces care nu se întâmplă peste noapte. E nevoie de muultă muncă cu sine și determinare.  3 terapeuți ne spun cum văd ei blocajele din calea schimbării.

Cum să te lași de fumat, când ai fumat timp de 20 de ani? Cum să te apuci să faci sport, când tu ai avut mereu scutire de la ora de sport? Psihologia și știința vin să te ajute să faci o schimbare!

Somnolență, oboseală acută, vânătăi care nu se vindecă repede, frisoane, mâini reci, răceli dese, infecții frecvente? Toate aceastea sunt semnele unei imunități scăzute! Dar nu îți face griji,te învățăm cum să-ți crești imunitatea!

Vedem în media de azi cum femeile plinuțe își cer dreptul de a fi admirate. Citim peste tot că silueta de manechin de podium nu mai este la modă, că promovează o imagine nesănătoasă. Ok, atunci care este noul reper de femeie atrăgătoare? În ediția de ianuarie am făcut o mică investigație.

Lectură plăcută!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top