Now Reading
Revista Psychologies, ediția iulie 2018

Revista Psychologies, ediția iulie 2018

Avatar photo

Revista Psychologies, ediția de iulie, este acum disponibilă la punctele de vânzare a presei! Nu rata interviul special cu Melania Medeleanu și Vlad Voiculescu, dosarul despre iubire și cauzele infidelității, și multe alte articole foarte interesante!

Se spune că „ciorba reîncălzită nu mai are gust bun“, dar unii se împacă și după a șaptea despărțire sau chiar după divorț. E bine să reînnodăm relația cu un fost partener? Află ce spune psihologul!

Relația cu părinții tăi în vârstă e presărată cu scântei sau conflicte serioase? E important să știi care e partea ta de responsabilitate, ce limite să impui, și, mai ales, cum.

Ți-ai dori să știi ce e în mintea unui bărbat care e minunat, dar sub nicio formă nu își dorește o relație de cuplu serioasă? Citește Psychologies iulie, avem răspunsul!

Să faci amor în public e mai incitant? Tu ai făcut-o? Te-a prins cineva? Se pare că tendința asta spre exhibiționism face bine relației de cuplu… Câteva cititoare ne spun de ce.

Unele mame intră în competiție cu fiicele lor, le critică, le sabotează, sunt invidioase, iar relația devine teribil de toxică. Noi am făcut o listă a mamelor toxice și felul în care te poți proteja.

Infidelitatea este mereu o criză de proporții. Parcă ne cade cerul în cap! Cum să o depășim, ce spune ea despre noi și cum se simte cel care greșește este dezbătut în dosarul special din această ediție.

E o combinație între yoga și mindfulness, relaxare activă și un mai bun contact cu sine. Ce înseamnă cu adevărat masajul tradițional thai și cât de benefic este, pe larg în Psychologies iulie.

Ai de făcut ceva lucrări dentare? Îți spunem care sunt cele mai bune materiale, cu cele mai mici riscuri, pentru sănătatea și frumusețea dinților tăi. Așadar nu rata nici secțiunea dedicată de wellbeing.

 

Lectură plăcută!

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top