Now Reading
Am presimtirea ca nu ma voi bucura de propriul meu copil

Am presimtirea ca nu ma voi bucura de propriul meu copil

Sunt o mama tare tematoare! Am un baietel de 2 ani si 9 luni si sunt o fire mai mult decat precauta! Pe langa asta, mai am si unele presimtiri ca nu ma voi bucura niciodata de propriul meu copil! Si ca ceva sau cineva il ameninta mereu! Stiu ca asta este doar in mintea mea si totusi aceste ganduri imi domina viata. Ce as putea sa fac? Precizez ca nici mamei mele nu i-a trait unicul ei fiu! La fel a patit si bunica mea! As vrea din inima sa am doar un baiat sanatos si un om implinit in toate planurile vietii! Adica un om normal! Va multumesc daca mi-ati da niste sfaturi sa lupt poate cu mintea mea!

Intrebare pusa de: Camelia, 31

Raspunsul psihologului:

Cred ca ar fi foarte util daca ati sta de vorba cu un psihoterapeut despre aceste temeri ale dumneavostra. Temeri care pare ca pleaca cumva dintr-o situatie reala din istoria dumneavostra de viata. O astfel de discutie ar putea sa va aduca linistea pe care o doriti atat pentru dumenavostra cat si pentru cel mic.

Nu uitati ca sentimentele si emotiile mamei (in special, dar si ale membrilor de familie implicati concret in cresetrea celui mic) se transmit foarte clar si la cei mici, si ca ei, spre deosebire de adulti, nu pot si nici nu stiu sa se descurce cu ele.

Cel mai bine ar fi cautati o persoana care sa va asulte povestea dumneavostra de viata si care va poate ghida in a afla cumva raspunsul la multiplele intrebari pe care le aveti, iar acest lucru necesita timp si dedicatie speciala..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top