Now Reading
De mica m-am simtit in plus

De mica m-am simtit in plus

Am doar 17 ani si simt ca traiesc degeaba. Nu mai am prieteni, nici nu cred ca am avut. Toti erau falsi. Ma foloseau pentru diverse treburi la scoala sau in caz ca nu aveau cu cine iesi. Si eu mereu ramaneam pe dinafara cand aveam nevoie de ceva. De ce nu am fost in stare sa imi gasesc o prietena adevarata cum are toata lumea? Si nici un prieten. Am nenumarate complexe privind aspectul fizic. Ma simt foarte rau. De mica m-am simtit in plus. Si simteam ca nu merit nimic. Azi sunt extrem de complexata si nu stiu sa reactionez la rautatile celor din jur.. :(( Ajutor!

Intrebare pusa de: Ade, 17

Raspunsul psihologului:

Strigatul tau de ajutor este pe deplin justificat. Dar nevoia ta de ajutor nu cred ca poate fi satisfacuta printr-un scurt raspuns pe acest site. Este nevoie de mai mult.

Pentru moment, am sa ma rezum la a-ti spune ca pari sa fii foarte furioasa pe cei din jur, iar furia asta trebuie sa fie descarcata. Numai dupa ce te vei elibera de aceasta furie, iti vei putea face prieteni adevarati. Problema e ca eliberarea de aceasta furie necesita timp si ajutor constant de la cineva competent.

„De mica m-am simtit in plus” – asta ma duce cu gandul ca radacina problemelor tale cu ceilalti este in copilarie, in sfera relatiilor cu cei apropiati (parinti, bunici etc). Cred ca furia ta este legata in principal de acestia.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top