Now Reading
Fetita mea uita unele lucruri facute recent

Fetita mea uita unele lucruri facute recent

De ce fetita mea in varsta de 5 ani, uneori uita nu si mai aminteste ce s-a intamplat in ziua respectiva la camin de exemplu, nu mai stie ce a mancat cand o intreb. Stie foarte multe poezii, cantece, le memoreaza foarte repede si bine, dar intampinam asemenea probleme ca uita unele lucruri facute recent. Oare este o problema? Va rog sa-mi dati un raspuns. Va multumesc. Cu stima, Pop Maria Zalau.

Intrebare pusa de: Maria, 34

Raspunsul psihologului:

M-as mira ca la varsta asta sa fie o problema, mai ales ca este in stare sa invete. Poate ca nu acorda importanta unor lucruri sau poate ca are un motiv sa uite, de pildă „daca tu, mami, ai o viata diferita de a mea si ma lasi la camin, atunci si eu am o viata diferita de a ta pe care nu ti-o dezvalui intru totul.”

Dar ca sa va linistiti ati putea sa va duceti fiica la un consult psihiatric. V-as recomanda-o pe dr. Raluca Grozavescu, psihiatru specializat pe pediatrie, pe care o puteti gasi la spitalul Obregia la sectia de copii sau la Mindcare, clinica a carei adresa este pe site-ul psychologies.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top