Now Reading
Ne-am instrainat tot mai mult

Ne-am instrainat tot mai mult

Buna ziua, sunt intr-o relatie de aproximativ 5 ani si casatorita de aproape un an. Incet, incet ne-am instrainat iar comunicarea este deficitara. Amandoi suntem constienti de asta. Vrem sa incercam sa rezolvam cumva aceasta problema. Intrebarea mea este: Cum sa gasim o cale de comunicare eficienta? Am ajuns intr-un impas din care nu reusim sa mai iesim si ne tot invartim in cerc fara sa rezolvam ceva. Astept din tot sufletul un raspuns de la dumneavoastra. Va multumesc, Ana

Intrebare pusa de: Ana_Felicia, 34

Raspunsul psihologului:

Esti destul de vaga si confuza in ceea ce relatezi. Spui ca ar fi o problema de comunicare intre voi, pe care o constientizati amandoi.

Constientizarea din partea ambilor parteneri poate fi un lucru bun in rezolvarea situatiei. Dar ati incercat si sa rezolvati aceasta problema? V-ati propus sa comunicati mai mult? Poate sunt si alte probleme intre voi pe care poate nu le constientizati sau acceptati. Nu comunicati suficient sau poate comunicati intr-un mod defectuos.

V-ati construit anumite modele, tipare dupa care comunicati in mod automat, steorotip si steril? Cat de permisiva este comunicarea in relatia voastra? As vrea mai multe detalii din partea ta. In asemenea situatii consider ca o terapie de cuplu ajuta foarte mult.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top